Neler Yeni

Yardım Lenovo g5070 kendiliğinden kapanıyor.

omeraydo

80+
ilk resimdeki parçanın arızalı olduğunu düşündüğüm için ilk resimdeki parçadan alıp bilgisayara taktım ve maalesef görmedi. şu an
ASUS
USB-N14

kullanıyorum.

Birebir aynısı mı? şekil olarak değil. marka model olarak. yoksa demek istediğiniz ürün bu linkteki ise problem olmaz. https://www.asus.com/tr/Networking/USBN14/ İçine taktığınız parçayı sökmedi iseniz sökünüz.

dalyarock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Uğurlu
Birebir aynısı mı? şekil olarak değil. marka model olarak. yoksa demek istediğiniz ürün bu linkteki ise problem olmaz. https://www.asus.com/tr/Networking/USBN14/ İçine taktığınız parçayı sökmedi iseniz sökünüz.
evet ürün linktekinin aynısı. modeli de aynı. bilgisayarın içine taktığım wifi kartı yaklaşık 1 yıldır orada duruyor, çıkarmamıştım.

omeraydo

80+
evet ürün linktekinin aynısı. modeli de aynı. bilgisayarın içine taktığım wifi kartı yaklaşık 1 yıldır orada duruyor, çıkarmamıştım.

Bu zamana kadar bir sorun çıkarmadı ise problem yok demektir. Ram kontrolünü yapın bir hata çıkmaz ise termal macununuz bir yere temas edip etmediğini kontrol edin. Buradan yapabileceğim yardım bu kadar ne yazık ki.

dalyarock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Uğurlu
Bu zamana kadar bir sorun çıkarmadı ise problem yok demektir. Ram kontrolünü yapın bir hata çıkmaz ise termal macununuz bir yere temas edip etmediğini kontrol edin. Buradan yapabileceğim yardım bu kadar ne yazık ki.

Ekler

• QawAJxmx.jpg
    QawAJxmx.jpg
    50.5 KB · Hit: 51
  • SqB2Ye7p.jpg
    SqB2Ye7p.jpg
    42.9 KB · Hit: 48
  • ZAb9mHUb.jpg
    ZAb9mHUb.jpg
    49.2 KB · Hit: 58

dalyarock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Uğurlu
söylediğiniz şeyleri yaptım ve böyle bir ekran çıktı. sol taraftaki kırmızı olan alan ram in bozuk olduğunu mu gösteriyor yoksa başka bir sorun mu var ? ayrıca çok teşekkür ederim

omeraydo

80+
Ramleriniz sağlam. press exit yazan kısımda sayılar ve yazılar geçerken kırmızı bir şey çıkmadıysa arıza yoktur. Termal macuna dikkat edin. Ben teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,952
Üyeler
159,075
Son üye
mistic
Top Bottom