Yardım Lenovo g5070 kendiliğinden kapanıyor.

ilk resimdeki parçanın arızalı olduğunu düşündüğüm için ilk resimdeki parçadan alıp bilgisayara taktım ve maalesef görmedi. şu an
ASUS
USB-N14

kullanıyorum.

Birebir aynısı mı? şekil olarak değil. marka model olarak. yoksa demek istediğiniz ürün bu linkteki ise problem olmaz. https://www.asus.com/tr/Networking/USBN14/ İçine taktığınız parçayı sökmedi iseniz sökünüz.

Birebir aynısı mı? şekil olarak değil. marka model olarak. yoksa demek istediğiniz ürün bu linkteki ise problem olmaz. https://www.asus.com/tr/Networking/USBN14/ İçine taktığınız parçayı sökmedi iseniz sökünüz.
evet ürün linktekinin aynısı. modeli de aynı. bilgisayarın içine taktığım wifi kartı yaklaşık 1 yıldır orada duruyor, çıkarmamıştım.

evet ürün linktekinin aynısı. modeli de aynı. bilgisayarın içine taktığım wifi kartı yaklaşık 1 yıldır orada duruyor, çıkarmamıştım.

Bu zamana kadar bir sorun çıkarmadı ise problem yok demektir. Ram kontrolünü yapın bir hata çıkmaz ise termal macununuz bir yere temas edip etmediğini kontrol edin. Buradan yapabileceğim yardım bu kadar ne yazık ki.

Bu zamana kadar bir sorun çıkarmadı ise problem yok demektir. Ram kontrolünü yapın bir hata çıkmaz ise termal macununuz bir yere temas edip etmediğini kontrol edin. Buradan yapabileceğim yardım bu kadar ne yazık ki.

Ekler

• QawAJxmx.webp
    QawAJxmx.webp
    39.2 KB · Hit: 66
  • SqB2Ye7p.webp
    SqB2Ye7p.webp
    30 KB · Hit: 60
  • ZAb9mHUb.webp
    ZAb9mHUb.webp
    37.9 KB · Hit: 75
söylediğiniz şeyleri yaptım ve böyle bir ekran çıktı. sol taraftaki kırmızı olan alan ram in bozuk olduğunu mu gösteriyor yoksa başka bir sorun mu var ? ayrıca çok teşekkür ederim

Ramleriniz sağlam. press exit yazan kısımda sayılar ve yazılar geçerken kırmızı bir şey çıkmadıysa arıza yoktur. Termal macuna dikkat edin. Ben teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,943
Üyeler
186,415
Son üye
PashaCnC
Geri