LENOVO İDEA TAB PRO 12.7 İNÇ Alınır mı??

Direkt Lenovo Vantage uygulaması yüklü geliyor bu uygulamada güncelleştirmeleri, varsa onarım sürecini, bize ulaşın kısmı ve garanti süresi gibi özellikler var(kenarda duruyor kullanmıyorsun %99) o uygulamada bize ulaşın kısmında devam edip yanlış garantiyi düzeltin kısmı oluyor. Model no ve pdf olarak faturayı atıyorsun maks 2 gün içinde halloluyor.
Teşekkürler zaten tablet çok iyi ekrana da zamanla alışılır.

Teşekkürler zaten tablet çok iyi ekrana da zamanla alışılır.
O durum muhtemelen çoğu tablette vardır. Ve şey Amoled 480ppi telefondan geçince bi tuhaf oluyor. 13Kya 128gb modeli mat alıyorsun sanırım? Siyahlar çok daha güzel gözüküyor diye düşünüyorum. Güle güle kullan.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
O durum muhtemelen çoğu tablette vardır. Ve şey Amoled 480ppi telefondan geçince bi tuhaf oluyor. 13Kya 128gb modeli mat alıyorsun sanırım? Siyahlar çok daha güzel gözüküyor diye düşünüyorum. Güle güle kulla

O durum muhtemelen çoğu tablette vardır. Ve şey Amoled 480ppi telefondan geçince bi tuhaf oluyor. 13Kya 128gb modeli mat alıyorsun sanırım? Siyahlar çok daha güzel gözüküyor diye düşünüyorum. Güle güle kullan.
Teşekkürler reis

Hocam ekranda biraz bulanıklik varmı sendede tahminimce mat ekrandan ama mesela YouTube da bazı şeyler izlerken çok net gelmiyor gözüme ya da bazı renkler
Yok hocam bende çok net. Alışırsın sende. Tüm tablet ve kalem güncellemelerini yapmayı unutma.

Yok hocam bende çok net. Alışırsın sende. Tüm tablet ve kalem güncellemelerini yapmayı unutma.
Hocam Son olarak senin tabletin ekranından bı fotoğraf atabilir misin benimki ile karşılaştıracagimda zahmet olmazsa

Hocam Son olarak senin tabletin ekranından bı fotoğraf atabilir misin benimki ile karşılaştıracagimda zahmet olmazsa
Evde değilim şuan akşama gönderebilirim ama senin sorununu tam anlamadım. Çözünürlük mü tatmin etmedi renkler mi?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.3 MB · Hit: 53
Bendede buna yakin sadece çok beyazlarda kötü duruyor oda tahminimce mat ekrandan dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede buna yakin sadece çok beyazlarda kötü duruyor oda tahminimce mat ekrandan dolayı

[/QUOTE]
Böyle gözüküyor bazen bende acaba benimki mi bozuk diye düşündüm

Ekler

• Screenshot_20250923-181007.webp
    Screenshot_20250923-181007.webp
    75 KB · Hit: 33
  • Screenshot_20250923-181043.webp
    Screenshot_20250923-181043.webp
    78.4 KB · Hit: 32

[/QUOTE]
Yok aga ne bozuğu bu filmlerde yoğun bir gren efekti var o,filmi sanki biraz karıncalı gibi gösterip göz yanılması yapabiliyor mesela ana ekranda bak eğer netse sorun yoktur. Ben Media Marktta 256gb parlak ekran modelini görmüştüm canlı şekilde bana çok güzel gelmişti Mat olanını aldığımda çok az o kalite farkını hissettim ama önemsenecek fark değil mat ekran çoğu açıdan daha iyi.

Yok aga ne bozuğu bu filmlerde yoğun bir gren efekti var o,filmi sanki biraz karıncalı gibi gösterip göz yanılması yapabiliyor mesela ana ekranda bak eğer netse sorun yoktur. Ben Media Marktta 256gb parlak ekran modelini görmüştüm canlı şekilde bana çok güzel gelmişti Mat olanını aldığımda çok az o kalite farkını hissettim ama önemsenecek fark değil mat ekran çoğu açıdan daha iyi.
[/QUOTE]
Bende öyle düşündüm reis teşekkürler bütün cevapların için.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Geri