🔥İndirim Lenovo İdea Tab Pro + Kalem 11.999 TL

Bu papermate ekranlara kırılmaz cam işi nasıl oluyor? Taksanız ekranın anlamı kalmıcak takmasanız çizilecek.
İyi olsun diye gittim spigene 1k para verip kırılmaz cam aldım o bile 1 ayda 2 yerinden çizildi bir sürü kılcal çizikde var.
Bir de peçeteyle bile silmem mikrofiber bezle silerim çok dikkatli kullanırım.
Spigene boşuna para vermişsiniz öncelikle. Hocam bu modele bakmadım, ekranı hangi tip detayından bağımsız olarak genel olarak cevap vereyim çoğu modelin paperlike ekran koruyucuları var, rahatlıkla kalem hissi yaşamaya devam edebilirsiniz yada parlak ekran tablet kullanıyorsanızda paperlike alarak kağıt hissini rahatlıkla kullanabilirsiniz. İsterseniz elinizdeki modeli söyleyin sürekli ekran koruyucu aldığım siteden paperlike ekran koruyucu varsa ileteyim

Son düzenleme:
Bu paperlike katmanı kılıfın bir parçası olmalı bence istediğimiz zaman açıp kapatabilmeliyiz defter gibi

Hocam nasıl memnunmusun tabletten bende almayı düşünüyorum da ders için kullanacağım.
Ben de aldım çok çok memnunum bende ders için aldım ama işlemcisi gayet güçlü olduğu için istediğiniz oyunu 60+ fps oynayabilirsiniz mesela pubg de 90 veriyor en son gelen güncelleme ile 120 ye bile çıkmış olabilir. Onun dışında kalemde basınç hassasiyeti var ama sadece kablolu şarj oluyor ve yazarken falan iyi hissettiriyor.

Geri