Gaming gen trde de bu fiyatta orda geçiyor mu iyzico?Hayır geçmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır mat ekran çok daha daha güzel.
Gaming gen trde de bu fiyatta orda geçiyor mu iyzico?Hayır geçmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır mat ekran çok daha daha güzel.
Gaming gen trde de bu fiyatta orda geçiyor mu iyzico?
İlk sipariş indirimleri?Hayır geçmiyor, kampanyaya dahil değil
Gaming gen tr dahil değil yaz indirimlerine, ilk sipariş detayına bakmadımİlk sipariş indirimleri?
Spigene boşuna para vermişsiniz öncelikle. Hocam bu modele bakmadım, ekranı hangi tip detayından bağımsız olarak genel olarak cevap vereyim çoğu modelin paperlike ekran koruyucuları var, rahatlıkla kalem hissi yaşamaya devam edebilirsiniz yada parlak ekran tablet kullanıyorsanızda paperlike alarak kağıt hissini rahatlıkla kullanabilirsiniz. İsterseniz elinizdeki modeli söyleyin sürekli ekran koruyucu aldığım siteden paperlike ekran koruyucu varsa ileteyimBu papermate ekranlara kırılmaz cam işi nasıl oluyor? Taksanız ekranın anlamı kalmıcak takmasanız çizilecek.
İyi olsun diye gittim spigene 1k para verip kırılmaz cam aldım o bile 1 ayda 2 yerinden çizildi bir sürü kılcal çizikde var.
Bir de peçeteyle bile silmem mikrofiber bezle silerim çok dikkatli kullanırım.
Hocam benden size tavsiye arayıp bilgi alın iyzicodan çok ilgili bir şekilde ayrıntılı detay veriyorlar. Canlı destek kısmından yazmayın oradakiler bi halt bilmiyor.İlk sipariş indirimleri?
128 mat modeli ni aldım iyi mi? yaptım 12.5k idibu modelin 128 olanı mat ekran 256 olanı parlak ekran bunu bilerek alın
Lenovo pismanliktirHem kalemi var hemde donanımı bayağı dolu. Neredeyse düz Samsung Tab S9 FE fiyatında satıyorlar.
![]()
Lenovo Idea Tab Pro 12.7 inç 3K Luna Gri Tablet
İhtiyacınız olanı bulun ve her şeyi tek bir yerde tutun, böylece kontrol her zaman sizde olsun.www.laptop.com.tr
Hangi tabletini kullanmıştınız?Lenovo pismanliktir
BU tabletin bi alti var di lenovo laptop vs kullandim. Hic birisi iyi degilHangi tabletini kullanmıştınız?
Hocam nasıl memnunmusun tabletten bende almayı düşünüyorum da ders için kullanacağım.128 mat modeli ni aldım iyi mi? yaptım 12.5k idi
Ben de aldım çok çok memnunum bende ders için aldım ama işlemcisi gayet güçlü olduğu için istediğiniz oyunu 60+ fps oynayabilirsiniz mesela pubg de 90 veriyor en son gelen güncelleme ile 120 ye bile çıkmış olabilir. Onun dışında kalemde basınç hassasiyeti var ama sadece kablolu şarj oluyor ve yazarken falan iyi hissettiriyor.Hocam nasıl memnunmusun tabletten bende almayı düşünüyorum da ders için kullanacağım.