CloseR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 247
Monitör gibi düşün işte hocam glossy ekran ve mat kaplama ekran, ışık yansımalarını azaltmak içinHocam farkı ne oluyor
Monitör gibi düşün işte hocam glossy ekran ve mat kaplama ekran, ışık yansımalarını azaltmak içinHocam farkı ne oluyor
İpad al.Almayı planladığım bir tablet ama iPad harici tablet yalan diyen çok insan var iPad 11 veya Air M2 alabilirim ekran olarak eksileri var ama yazılım avantajı çok
Bende var google uygulamaları yok. Başka bir uygulama üstünden indiriyorsun çok sağlıksız durduk yere uygulama falan kapanıyor. Almanı önermiyorum. samsung pahalı geliyorsa kaçak mi pad 7 veya 7 pro bakabilirsin. Veya fp honor redmagic tabletlerineAynı fiyata klavye kalem huawei matepad 11.5s düşünüyorum ne dersiniz? Not almak için falan kullanıcam.
Uygulamalar problem. Ve sarjı bana göre çok hızlı bitiyor. Yani bir tabletin sarjı bu kadar hızlı bitemez. Sizin yazdığınız modeli ve A9 kullanan biriyim. A9 daha küçük ama sarjı çok daha iyi gidiyorduNe gibi sorun yaşadınız?
Ben ipad 8 almıştım ilk çıktığı zamanlarda. Şuan yazılımı yüzünden uygulamalar çöküyor. Sesi kasıyor tabletinAlmayı planladığım bir tablet ama iPad harici tablet yalan diyen çok insan var iPad 11 veya Air M2 alabilirim ekran olarak eksileri var ama yazılım avantajı çok
O zaman zengin olunca 2. El bir pro alırım şimdilik gereksiz gibi.Lenovo tablet alsam 2. Elde satamamBen ipad 8 almıştım ilk çıktığı zamanlarda. Şuan yazılımı yüzünden uygulamalar çöküyor. Sesi kasıyor tabletin. Oyun oynamak hayal zaten. Şarj desen sabır taşı ediyor. Hızlı şarjı olmayan tablet alınmamalı. Konudaki tablette hızlı şarj var. Apple ürünlerinin temel versiyonu alınmamalı. Üst versiyonları da zenginler için. fiyat performanstan çok uzak.
Direkt elmadan uzak durmak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikle tabletlerde 60hz iğrenç bence