Neler Yeni

Lenovo Ideapad 3 laptop nasıldır?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Bütçe
10000
Günlük kullanım için Lenovo IdeaPad 3 alacağım. Çok oyun oynamayacağım, ETS, Minecraft kaldırsa yeter. Özellikleri:
Ryzen 7 5700U 8 GB RAM 512 GB SSD FreeDOS 15.6" FHD,
Sizce işlemcisi falan iyi mi sorun çıkartır mı, uzun yıllar kullanabilir miyim, fan sesi yapar mı sessiz olması benim için önemli, çoğunlukla kütüphanede kullanacağım insanları rahatsız eder mi ve pili uzun süre gider mi, son olarak AMD sürücü sorunları yaşar mıyım? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82ku00vntx-p-hbcv000021ref9

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
hocam üzerine biraz daha konulup ikinci el bakamazmısınız. ayriyetten amd sürücüleri garip ancak bence sorun yaşamazsınız.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam üzerine biraz daha konulup ikinci el bakamazmısınız. ayriyetten amd sürücüleri garip ancak bence sorun yaşamazsınız.
İkinci ellere pek sıcak bakmıyorum. Sıfır olması daha iyi benim için

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,737
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
StephenWolf
Günlük kullanım için Lenovo IdeaPad 3 alacağım. Çok oyun oynamayacağım, ETS, Minecraft kaldırsa yeter. Özellikleri:
Ryzen 7 5700U 8 GB RAM 512 GB SSD FreeDOS 15.6" FHD,
Sizce işlemcisi falan iyi mi sorun çıkartır mı, uzun yıllar kullanabilir miyim, fan sesi yapar mı sessiz olması benim için önemli, çoğunlukla kütüphanede kullanacağım insanları rahatsız eder mi ve pili uzun süre gider mi, son olarak AMD sürücü sorunları yaşar mıyım? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82ku00vntx-p-hbcv000021ref9
Merhaba sana lenovoyla tanışma hikayemi anlatayım. İş gereği sürekli laptop ihtiyacım olurdu ve kuzenimden ödünç alırdım daha önce toplama pc kullanırdım hiç laptop kullanmadım onun için bana biraz garip geldi. Hızlı açılışı olsun malzeme kalitesi olsun dikkatimi çekmeyi başarmıştı. En son canıma tak etti ve toplama pc yi sattım ve laptop almaya karar verdim. Uzun araştırma sonucunda acer ve lenovo arasında kaldım ve bence daha iyi özelliğe sahip bir laptop almaktansa kaliteli bir marka alıyım aşırı da fark yok diye düşündüm ve lenovo ideapad gaming 3 i5 12500h rtx 3050 olanını alıp 16 gb ram yükseltmesi yaptım ve oldukça memnunum. Müşteri hizmetleri olsun malzeme kalitesi olsun ısı konusu olsun fan hızı olsun hiç üzmedi. Gelelim senin attığın pc ye, aynısı kuzenden defalarca aldığım bilgisayar tek farkı o i5 di. Benden sana tavsiye amd yerine intel işlemci tercih et lenovodan memnun kalmayacağını düşünmüyorum oldukça kaliteli ürün ve hizmet sunan bir marka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,035
Üyeler
166,315
Son üye
ataberk1443
Top Bottom