Neler Yeni

lenovo ideapad 3 su döküldü açılırken 2bip sesi geliyor

memo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet sait aslan
Su döküldükten sonra biraz hemen ters cevirip kurutma makinesiyle suyu akıttım sonra bi süre piricte beklettim ilk basta ekran acilmiyodu bi süre sonra açıldı açılırken 2kere bip sesi geldi ve klavye calismiyor sadece enter tuşu calisiyor ekranda hafif kasmalar oluşuyor tam olarak sorun nedir klavye yanmış olsa komple yanmaz mı enter calisiyor anakart vb bir yere temassizlik olmuş mudur olsa ekran acilir mi 2bip sesi nedir googlede arastirdigimda POST Hatası. Ekrandaki POST hatasını inceleyin ve POST hata koduna göre uygun işlemi yapın. Diyor bu tam olarak nedir bilenler yazarsa çok sevinirim tesekkurler

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Metehan
Bip seslerinin markaya göre anlamları oluyor genelde. Kısa - Uzun ve kaç tekrar olduğunu saptayabilirseniz en azından problemin kaynağını öğrenebilirsiniz

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Su döküldükten sonra biraz hemen ters cevirip kurutma makinesiyle suyu akıttım sonra bi süre piricte beklettim ilk basta ekran acilmiyodu bi süre sonra açıldı açılırken 2kere bip sesi geldi ve klavye calismiyor sadece enter tuşu calisiyor ekranda hafif kasmalar oluşuyor tam olarak sorun nedir klavye yanmış olsa komple yanmaz mı enter calisiyor anakart vb bir yere temassizlik olmuş mudur olsa ekran acilir mi 2bip sesi nedir googlede arastirdigimda POST Hatası. Ekrandaki POST hatasını inceleyin ve POST hata koduna göre uygun işlemi yapın. Diyor bu tam olarak nedir bilenler yazarsa çok sevinirim tesekkurler
hocam bence daha fazla bekletmeden lenovo servisine veya güvenilir bir bilgisayarcıya götürün tüm parçaları çıkarıp kontrol etsinler ıslak parçalar da kurulanmış olur sakın kullanmayın o şekilde

oxygen32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Benim de gaming 3 e çay döktüm direkt kapattım içini açtım ve 2 gün bekledim çok az kurutma cihazı tuttum uzaktan açtım sadece touchpad bozulmuş sonra o da düzeldi sakin elwktrik verme ve açma direkt uzman birine götür bence.

memo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet sait aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke kurutma makinesi kullanmasaydınız pirinçte bence fiyasko 2 kere bip sesi gelmiş kısa mı uzun mu sürdü sesleri
Soğuk kurutma makinesiyle uzaktan yaptm 2kere kısa bip sesleriydi bugün ise 2defa üst üste olacak şekilde aralıklı 4 kere bip sesi geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,743
Üyeler
166,077
Son üye
oytunocal
Top Bottom