getused2me
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- noname
Arkadaşlar cihazım Lenovo Ideapad Gaming 3 ve özellikleri aşağıdaki görseldeki gibi. Cihazda Windows 10 Pro ve crackli yazılımlar mevcut. Cihazı aldığımdan beri temiz kullandığım konusunda sizi temin ederim ancak oynadığım oyunlarda sürekli olarak FPS düşüşü yaşıyorum. İlk defa aylar önce Witcher 3'te yaşıyordum bu sorunu ve arkadaşım çok şaşırmıştı. Şimdi ise CS:GO'da bile 5-10 saniyede bir FPS 200-300'lerden 20-30'lara düşüyor. CS:GO'da oyun ayarlarım tamamıyla en düşükte ve 1024x768 oynuyorum. Age of Empires IV'te de benzer sorunlarla karşılaşıyorum. Başka oyun oynamadığım için tecrübe edemedim ancak muhtemelen her oyunda benzer bir problem yaşanır. Microsoft Whiteboard'da Zoom üzerinden ders anlatırken de yine zaman zaman kasmalar oluyor ama bu epey nadir.
Ne yapmamı önerirsiniz? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim, beni büyük bir dertten kurtaracaksınız.
Ne yapmamı önerirsiniz? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim, beni büyük bir dertten kurtaracaksınız.