LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Kampanya uzun zamandır vardı hocamUsta 2. Günden kampanya bitmiş ahajddkkakd
Kampanya uzun zamandır vardı hocamUsta 2. Günden kampanya bitmiş ahajddkkakd
yok ben 2 gün önce almaya karar vermiştim anında bitti maalesef alamayacağım sanırımKampanya uzun zamandır vardı hocam
Hocam laptoptan memnunmusunuz acaba bi soruny varmı?Kanka bu o diğer modellerden değil bende cuma günü aldım itopyadan kargoya vermediler daha ama bahsedilen sorun 135W luk adaptörde bu 3060 lı olan 170W lık adaptörle geliyor bir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum şarjı günlük kullanımda 5 saat falan gidiyormuş.
valla şahsen memnunum aktif kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı oyunlarda ultrada kasmadan oynuyorum şarjında problem yok, ekranı çok iyi , adobe programlarında rahatlıkla iş yapıyorum ve sadece 512gb depolama çabuk bitiyor m2 slot u var diye biliyoprum 1tb lık m2 ssd daha takıcam yakın zamanda o da keyfi yani güzel öneriririm indirime girerse kaçırma derim.Hocam laptoptan memnunmusunuz acaba bi soruny varmı?
Hocam saolun yorum için itopyadan gigabyte aorus aldım gerek kalmadıvalla şahsen memnunum aktif kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı oyunlarda ultrada kasmadan oynuyorum şarjında problem yok, ekranı çok iyi , adobe programlarında rahatlıkla iş yapıyorum ve sadece 512gb depolama çabuk bitiyor m2 slot u var diye biliyoprum 1tb lık m2 ssd daha takıcam yakın zamanda o da keyfi yani güzel öneriririm indirime girerse kaçırma derim.
çok iyi model güle güle kullanın inşallahHocam saolun yorum için itopyadan gigabyte aorus aldım gerek kalmadı
Çok saolun sizde daha iyileri olur umarımçok iyi model güle güle kullanın inşallah