Neler Yeni

Lenovo Ideapad L340 Alınır mı?

tolga514

80+
Almayı düşünüyorum önerir misiniz? ne kadar ileriye dönük kaç sene daha kullanırım? oyun performanı nasıldır? RDR2 Death Stranding de falan.

Çok uzun süre götürmez sizi.

Call od Duty Cold War, minimum GTX1650 istiyor. Yani yeni nesil oyunlarda zorlanırsınız. Bu arada tam bütçeniz nedir? Yurt dışından Razer notebooklara bakmanızı öneririm. Aynı fiyata daha iyi donanım sunuyor.

RDR2 ve Death Stranding performansı:

tolga514

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Hocam mümkünse laptop almayın

tolga514

80+
bu cihazlar nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam mümkünse laptop almayın
Neden ki?

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
bu cihazlar nasıl

Neden ki?
Hocam laptoplar gereksiz pahalı oyun için laptop almayın ama iş için okul için vb.. Alacaksanız olabilir ama oyun için laptop almayın

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
hayır alınmaz tam bütçe nedir ?

tolga514

80+
Hocam laptoplar gereksiz pahalı oyun için laptop almayın ama iş için okul için vb.. Alacaksanız olabilir ama oyun için laptop almayın
Hocam şöyle üni öğrenciyim ve normalde şehir dışında yaşıyorum ama şu an memleketteyim. Okullar açılınca gidedceğim tatillerde falan gelip gideceğim o yüzden laptop istiyorum.

hayır alınmaz tam bütçe nedir ?
16500

Hocam bu fiyatlara ek vergi falan ne kadar eklenir bi de kaç güne gelir?

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Hocam şöyle üni öğrenciyim ve normalde şehir dışında yaşıyorum ama şu an memleketteyim. Okullar açılınca gidedceğim tatillerde falan gelip gideceğim o yüzden laptop istiyorum.

16500
Tamam hocam ben oyun için alacaksınız sandım bu bütçede biraz zorlarsanız masaüstü rtx 3070 li sistem dizilebilirdi onun için laptop almayın dedim yukarıda arkadaşın önerdiği laptoplara bakabilirsinix

tolga514

80+
Hocam eğer yurtdışından getirtirsem garanti falan nasıl olacak veya ürün arızalı gelirse ne yapacağım?

300 dolar kargo,
Gümrük 2 2,5k...

Oyun sizin için ne kadar önemli? Harici ekran kartını ne için kullanacaksınız?

Ona göre -Türkiye'de satılan- daha uygun fiyatlı modeller önerelim.
Oyun oynayacağım ama aşırı bir oyun oynamıyorum. genel olarak film-dizi-youtube kullanacağım ama mesela çıkacak olan cyberpunk'ı oynamak istiyorum, almışken de sağlam bir şey alayım uzun vadeli olsun hem de sonraki yıllarda yeni çıkan oyunları falan oynamak istersem oynayabileyim. (şu an bilgisayarı alınca; Witcher3, Control, Doom eternal, jedi fallen order falan oynayacağım.

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
Almayı düşünüyorum önerir misiniz? ne kadar ileriye dönük kaç sene daha kullanırım? oyun performanı nasıldır? RDR2 Death Stranding de falan.
oynadığın oyuna bağlı csgo vb. oyunlar için fazla pahalı yeni nesil oyunlar için yetersiz ekran kartı minimum 1660ti olmalı ben sana 2. el garantili 1070li bi laptop al derim hem 6000tl falan

Top Bottom