Neler Yeni

Lenovo İdeapad vs Acer Nitro

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Sizce hangisi? Varsa başka öneri bekliyorum. 3060lı victus içime sinmedi kasa kalitesi soğutma performansı ekran güzelliği falan daha önemli arkadaşım her türlü bu kadar güç gerektirmeyen şeyler için kullanacak biliyorum. ddr5 ve ddr4 ram farkı gözüme takıldı sadece o kadar

TİTAN.

80+ Platinum
Sizce hangisi? Varsa başka öneri bekliyorum. 3060lı victus içime sinmedi kasa kalitesi soğutma performansı ekran güzelliği falan daha önemli arkadaşım her türlü bu kadar güç gerektirmeyen şeyler için kullanacak biliyorum. ddr5 ve ddr4 ram farkı gözüme takıldı sadece o kadar
kanka lenovonun kasa kalitesi acerdan çok daha iyi
ama acerda ki işlemci lenovoda daha iyi acerdaki ram 1*16 tıymış lenovoyu bulamadım
ekran kalitesi olarak lenovo daha iyi
lenovonun 2022 kasasını kullanıyorum gayet memnunum
acerın eski kasalarına denk gelmiştim fırın gibiydiler ama bu güncel kasa ondan dolayı o sorunu çözdüklerini düşünüyorum
lenovodaki ramler ddr5 ama acer hakkında bilgi bulamadım(akakçede ddr4 yazıyor)
ben burda lenovo derdim ama karar sana kalmış

Son düzenleme:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ama acerda ki işlemci lenovoda daha iyi acerdaki ram 1*16 tıymış lenovoyu bulamadım
ekran kalitesi olarak lenovo daha iyi (acerın ekran yenileme hızı daha iyi)
acerın eski kasalarına denk gelmiştim fırın gibiydiler ama bu güncel kasa ondan dolayı o sorunu çözdüklerini düşünüyorum
ddr4 kanka acerdeki acer 144 lenovo 165 yine lenovo iyi her türlü bana da lenovo daha iyi gibi geldi ya aradaki 1k farka değer sonuçta bi kere alınıyo

TİTAN.

80+ Platinum
ddr4 kanka acerdeki acer 144 lenovo 165 yine lenovo iyi her türlü bana da lenovo daha iyi gibi geldi ya aradaki 1k farka değer sonuçta bi kere alınıyo
katılıyorum kanka mantıklı ama 3060 lı bir cihaz alman oyun için daha iyi olabilir ama kasası onu taşıyabilirmi bilemem victusu bende önermiyorum ama başka modellerede bütçe arttırılabilirse bakılabilir

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
katılıyorum kanka mantıklı ama 3060 lı bir cihaz alman oyun için daha iyi olabilir ama kasası onu taşıyabilirmi bilemem victusu bende önermiyorum ama başka modellerede bütçe arttırılabilirse bakılabilir
ya kanka bi yandan da huawei tarzı apulu bi şey mi alsam diye düşünüyo çok ağır işler yapmayacak zaten o yüzden bunlar fazlasıyla yeterli parça kalitesi falan daha önemli diye ondan diyorum

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Lenovoyu al kafan rahat olsun acer tr servisi falan sorunlu, Ayrıca yukarıda arkadaş çok güzel açıklamış lenovo hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya kanka bi yandan da huawei tarzı apulu bi şey mi alsam diye düşünüyo çok ağır işler yapmayacak zaten o yüzden bunlar fazlasıyla yeterli parça kalitesi falan daha önemli diye ondan diyorum
Apu falan uğraşma ileriye yönelik bi cihaz olsun her sene her sene pc yenilemeyeksin sonuç olarak zaman içinde ihtiyaçlar değişir

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

TİTAN.

80+ Platinum
anladım peki laptopun tam amacı ne kanka ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ekran kalitesi olarak lenovo daha iyi
Fırın mı ? Ben petek olarak kullanıyorum ;)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
anladım peki laptopun tam amacı ne kanka ?
kafası çok karışık şimdilik çok bi şey yapmıyo ders video film ufak tefek fotoğraf şopluyo ve video renderliyo ama çok minimal düzeyde ben de oyun bilgisayarı al her işini rahat rahat yap uzun süre de götürür diyorum çünkü oyuna yatkınlığı da var biliyorum oynamak da ister bi yandan

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
kafası çok karışık şimdilik çok bi şey yapmıyo ders video film ufak tefek fotoğraf şopluyo ve video renderliyo ama çok minimal düzeyde ben de oyun bilgisayarı al her işini rahat rahat yap diyorum çünkü oyuna yatkınlığı da var biliyorum oynamak da ister bi yandan
Laptop diye inat etmezseniz bu rakamlara güzel bi sistem toplanır rahat rahat 6-7 sene güncel işleri görür

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Laptop diye inat etmezseniz bu rakamlara güzel bi sistem toplanır rahat rahat 6-7 sene güncel işleri görür
yok ya şehir dışında yaşıyo yurtta kalıyo vs vs mümkün değil pek

TİTAN.

80+ Platinum
kafası çok karışık şimdilik çok bi şey yapmıyo ders video film ufak tefek fotoğraf şopluyo ve video renderliyo ama çok minimal düzeyde ben de oyun bilgisayarı al her işini rahat rahat yap diyorum çünkü oyuna yatkınlığı da var biliyorum oynamak da ister bi yandan
anladım peki bu şahıs kaç yaşında kanka eğer evde sabit kalıcaksa masaüstü almak daha mantıklı olabilir he evde sabit kalmayacaksa lenovo alınabilir
edir:yukarıdaki yorumu yeni gördüm lenovo almanı tavsiye ederim kanka ama ben sana bildiklerimi saydım karar sana kalmış

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak