bunlar masaüstündeki gibi 800rpm dönen fanlar değil. çok güçlü ve dakikada 5000 kez dönen 2 fan.30 w az bileMax 5 watt çeker fan ne yaşiyorsunuz siz ya sistemin en az elektrik çeken şeyi
Last of us ağır bir oyun değil mi? Yüksek ayarlar
Cyberpunk çok watt çekiyor o yüzden olmuştur hocam ama sadece onda olur bence bu ve gta 6 tarzı yeni çıkacak oyunlarda olabilir. Dediğim gibi last of us yüksek ayarlarda ekran kartı 75-80 işlemci 45-50 watt falan çekiyor hiç şarj azalması yaşamıyorum6. dakkadan itibaren bir bakabilir misiniz hocam
Aynen hocam çok watt çeken oyunlarda yaşanıyor bu sorun sadece zaten o yüzden bende asus alıp limitlemekle uğraşacağıma bunu alayım en azından bu sorunla devam ederim dedim.16gb ram taktım 24gb ramle devam ederiz artıkCyberpunk çok watt çekiyor o yüzden olmuştur hocam ama sadece onda olur bence bu ve gta 6 tarzı yeni çıkacak oyunlarda olabilir. Dediğim gibi last of us yüksek ayarlarda ekran kartı 75-80 işlemci 45-50 watt falan çekiyor hiç şarj azalması yaşamıyorum
Ben direkt içindeki 8 i satıp 32 taktımAynen hocam çok watt çeken oyunlarda yaşanıyor bu sorun sadece zaten o yüzden bende asus alıp limitlemekle uğraşacağıma bunu alayım en azından bu sorunla devam ederim dedim.16gb ram taktım 24gb ramle devam ederiz artık
Kaça okuttunuz hocam.Ben satılabileceğini düşünmedim garantisi yok diye.Ben direkt içindeki 8 i satıp 32 taktım
Arkadaşım aldı tam bilmiyorum o yüzden ama ddr5 4800 mhz ram yanlış hatırlamıyorsam samsungdu 4000'e verdi o içindeki 8'i de kendi aldı. Tabi kendine de kar koymuştur muhtemelen. Yakın arkadaşım olunca da para pazarlığına girmek istemedim pek ne kadar derse verdim yaniKaça okuttunuz hocam.Ben satılabileceğini düşünmedim garantisi yok diye.
Keşke yapmasaymışsınız hocam çok fena fark koymuş sizeArkadaşım aldı tam bilmiyorum o yüzden ama ddr5 4800 mhz ram yanlış hatırlamıyorsam samsungdu 4000'e verdi o içindeki 8'i de kendi aldı. Tabi kendine de kar koymuştur muhtemelen. Yakın arkadaşım olunca da para pazarlığına girmek istemedim pek ne kadar derse verdim yani
Dediğim gibi arkadaşımın da işi görülsün istedim yakın arkadaşım da olunca pazarlıkta yapmak istemedim hocam. Tabi ki çok daha ucuza elde edebilirdim.Keşke yapmasaymışsınız hocam çok fena fark koymuş size
Arkadaşım aldı tam bilmiyorum o yüzden ama ddr5 4800 mhz ram yanlış hatırlamıyorsam samsungdu 4000'e verdi o içindeki 8'i de kendi aldı. Tabi kendine de kar koymuştur muhtemelen. Yakın arkadaşım olunca da para pazarlığına girmek istemedim pek ne kadar derse verdim yani
valla hocam 1.2k nakit farkı var bide 8gb ram vermişsiniz kafadan 1.5k felan fark var neredeyseDediğim gibi arkadaşımın da işi görülsün istedim yakın arkadaşım da olunca pazarlıkta yapmak istemedim hocam. Tabi ki çok daha ucuza elde edebilirdim.
Crucial değil yalnız samsungDaha 1hafta önce felan 1390tlydi ben indirimlerle 1tanesini 1130a aldım iki tane alsaydınız 2500 felan tutardı.Çok pahalıya gelmiş sizeCrucial 16 GB DDR5 5200 MHz CL42 CT16G52C42S5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial 16 GB DDR5 5200 MHz CL42 CT16G52C42S5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial 16 GB DDR5 5200 MHz CL42 CT16G52C42S5 Ram özelliklerini incele, 1.165,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla hocam 1.2k nakit farkı var bide 8gb ram vermişsiniz kafadan 1.5k felan fark var neredeyse