Arkadaşlar ben birtane tablet alıcam yanına da şöyle bir kulaklık buldum alınır mı bu?
Bütçe: 200TL
Bütçe: 200TL
Mikrofonu çok kötü.
Onun haricinde alınabilecek bir ürün.
QCY T17'ye de bakabilirsiniz yakın fiyata.
Mikrofonu çok kötü.
Onun haricinde alınabilecek bir ürün.
QCY T17'ye de bakabilirsiniz yakın fiyata.
A101'de daha ucuz hocam o linkten. 199 TL.Hocam kardeşim oyun oynarken arkadaşıyla fazla konuşuyor sesi çamur gibimi iletir karşı tarafa? Bir de müzik performansı vs nasıldır? Önerdiğiniz kulaklık için de ayrıca teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sanırım bu kulaklıktan bahsetmişsiniz Lenovo Tab M10 HD modeli ile uyumlumudur?
İkisinin de mikrofonu iş görmez ve PUBG Mobile oynuyorsa seste gecikme yaşar kardeşiniz.
Anladım, Enes Özen'in incelemelerinde örnek mikrofon ses kayıtları var onlara bir bakarsınız. Bence çamur gibi yani fakat siz dinlerseniz belki yeterli diyebilirsinizPubgM gibi oyunlarla alakası yoktur sadece Roblox felan oynuyor o kadar. Çamur gibi gitmesin ses yeterli.
Anladım, Enes Özen'in incelemelerinde örnek mikrofon ses kayıtları var onlara bir bakarsınız. Bence çamur gibi yani fakat siz dinlerseniz belki yeterli diyebilirsiniz
Aynısını kullanıyorum, mikrofonundan çok bir şey bekleme. Ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi.
Samsung s7fe tablet ses sistemi cok iyi ypmislar kina gecesinde halay acihom jdjfjjxjx
Konuyu ynlis okumusumNe alaka hocam?
Çok bir fark olmaz, ikisi de giriş segment ürünler. Toplam kullanım süresi olarak benim önerdiğim daha fazla saat götürür sadece. Tasarımı hangisi hoşunuza giderse ona yönelin büyük farklar bulunmuyor.Peki hocam sizin önerdiğiniz ile benim attığım arasında fiyat farkına değecek bir değişiklik var mı? Yani bunu almayıp sizin önerdiğinizi alsam daha mı iyidir yoksa araların da pek fark yokmu? Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi sadece Roblox felan oynuyor arkadaşıyla o kadar.
Çok bir fark olmaz, ikisi de giriş segment ürünler. Toplam kullanım süresi olarak benim önerdiğim daha fazla saat götürür sadece. Tasarımı hangisi hoşunuza giderse ona yönelin büyük farklar bulunmuyor.