Lenovo laptop alınır mı?

Hiko335

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
688
Normalde alınabilir bir cihaz. Pil ömrü biraz kısa. Ekran gecikme süresi biraz yüksek ama yine kullanılabilir (valo, cs için uygun olmaz). Fiyatı biraz yüksek geldi. Ayrıca şunu belirteyim, yurt dışında özellikle 13. ve 14. nesil intelli (hx modeller) modellerin bazılarında anakart yanması yaşanmış. Bu model işlemcide de 1 tane sorun gördüm sadece. Amd'li modellerde şu ana kadar sorun yok. Sorunun tam kaynağı bilinmiyor, direkt şu modellerde kesin olabilir diyemiyoruz. Oluşan sorunlara da Lenovo destek olmuş zaten. Bende de i5-12450h RTX4060'lı bir önceki kasası var, şu ana kadar sorun yaşamadım memnunum. Yakın fiyatlara Amd'li model bulabilirseniz alınır. 40 bin üstü vermeye değmez.

Normalde alınabilir bir cihaz. Pil ömrü biraz kısa. Ekran gecikme süresi biraz yüksek ama yine kullanılabilir (valo, cs için uygun olmaz). Fiyatı biraz yüksek geldi. Ayrıca şunu belirteyim, yurt dışında özellikle 13. ve 14. nesil intelli (hx modeller) modellerin bazılarında anakart yanması yaşanmış. Bu model işlemcide de 1 tane sorun gördüm sadece. Amd'li modellerde şu ana kadar sorun yok. Sorunun tam kaynağı bilinmiyor, direkt şu modellerde kesin olabilir diyemiyoruz. Oluşan sorunlara da Lenovo destek olmuş zaten. Bende de i5-12450h RTX4060'lı bir önceki kasası var, şu ana kadar sorun yaşamadım memnunum. Yakın fiyatlara Amd'li model bulabilirseniz alınır. 40 bin üstü vermeye değmez.
aynı paraya amdli versiyounda vardı. Onu tercih ederim o zaman.

Linkiyle paylaşırsanız iyi olur. başkaları da bakar belki bilmediğim bir sorun vardır
i5li versiyon https://www.hepsiburada.com/lenovo-...kgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
amdli versiyon https://www.hepsiburada.com/lenovo-...3jc00e7tr-pm-HBC00007VYXU9?magaza=Hepsiburada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sepette 36k
Bunun benim attığımla arasında ne fark var fiyat ve işlemci dışında?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha uygun fiyatlara Asusun daha güzel modelleri var bence
Varsa bildiğiniz atar mısınız hocam?

8gb ram var ama alacağınız bütçeyle bi 8 daha takabilirsiniz işlemcisi bu fiyata göre oldukça iyi

Mediamarkttaki amdli modelin dahili GPU'su var ama sizin attığınızda yok. Pilde kullanacaksanız epey fark yapar. Ram düşük ama 1.5k ya bir 16gb'lık alınır. Çok çekirdekli işlemci lazım değilse R5 8645hs işlemci daha iyi

Geri