mehmettici
80+ Silver
Aynı fiyata benim aldığım daha mantıklı gibi duruyor.Lenovo yazmasına bakma etiket ürünü. O fiyata alınabilir bence.
Evet fiyatına göre beğenmiştim bunu bende. Ama biri yurt dışı biri yurt içi ürünü yanlış kıyaslama.@MuratTheFounderOfGariban
Bu arkadaş çok kötü olduğunu söyledi, gene onun tavsiyesi ile amazondan bir klavye aldım, bugün geldi. Tam alışamadığım için çok yorum yapamam ama gayet iyi.
Kargo dahil 673 lira nays ile alınca 572 liraya geldi
Aynı fiyata benim aldığım daha mantıklı gibi duruyor.
Evet haklısınız. Ben de küçük enter'a alışmaya çalışıyorum. Bir de < > tuşunu makroyla başka bi yere taşımam lazım çok uzakta windows Türkçe kullanırken, nasıl yapacağımı henüz bilmiyorum.Evet fiyatına göre beğenmiştim bunu bende. Ama biri yurt dışı biri yurt içi ürünü yanlış kıyaslama.
Guzel bir ürüne benzemiyor. İlla yurtiçinden alınacaksa redragon k617 Fizz olabilir tr layouta sahip. Full olacaksa HP omen encoder. Yd alabiliyorsan da geeky gk61 Brown Switch alabilirsin.
hocam 700 tl butcem var kırmızı istiyorum çok ses olmasin diye gta falan oynarken numlok lazim oluyor oyuzden full lazim bu fiyata onerin varmi ya param guvendeli 2. el yada 0 olsun hocam yd y içiGuzel bir ürüne benzemiyor. İlla yurtiçinden alınacaksa redragon k617 Fizz olabilir tr layouta sahip. Full olacaksa HP omen encoder. Yd alabiliyorsan da geeky gk61 Brown Switch alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konudaki klavyeyi almanı önermem. Bütçe nedir?
Nays ile alma şansın var mı ? Bir tane var 920 den nays ile 700lere düşüyorhocam 700 TL butcem var kırmızı istiyorum çok ses olmasin diye gta falan oynarken numlok lazim oluyor oyuzden full lazim bu fiyata onerin varmi ya param guvendeli 2. el yada 0 olsun hocam yd y içi
nays açabilirsem alabilirim hocam atarsanizNays ile alma şansın var mı ? Bir tane var 920 den nays ile 700lere düşüyor
Hocam benLenovo yazmasına bakma etiket ürünü. O fiyata alınabilir bence.