https://www.incehesap.com/gamepower...NGbK3PSnS8-ci7AeyANEraj7kygQO-7hoC-0oQAvD_BwE 95 tl daha ekleyebilirsen al bunu600 700 bütçede alınır mı?
yok hocam bu kulaklık yamuldu ya üstüne bisey düştüsallanmaz. kullandığın kulaklık eskiyse uzun süre kafanda kaldıysa padler salmıştır kendini
hocam steelserıes sonar ıle cok daha ıyı oluyor kulaklık bende sızın gıbı en yakın magazadan aldım hayırlı olsun.en yakın mağazada stok var görünüyordu bir tane vardı kaptım geldim![]()
ben aldım mikrofonundan ses gitmiyodu iade ettimen yakın mağazada stok var görünüyordu bir tane vardı kaptım geldim![]()
hayırlı olsun. mağazada görerek satın alınan ürünleri kutusu açıldıktan sonra a101 iade almayabilir kulaklık hijyene girdiği için ayrıca. O yüzden netten alın arkadaşlar.en yakın mağazada stok var görünüyordu bir tane vardı kaptım geldim![]()
Ben ettimhayırlı olsun. mağazada görerek satın alınan ürünleri kutusu açıldıktan sonra a101 iade almayabilir kulaklık hijyene girdiği için ayrıca. O yüzden netten alın arkadaşlar.