Ee dediğin gibi bütçe kısıtlı ve 1 ay ulaşım için bir yere gitmem gerek kafamızı karıştırdınHala önermiyorum. Sadece bütçesi çok kısıtlı ama ulaşımı problemli insanlar'ı düşünerek bu konuyu açtım.
MT25'ten buna geçme tabi Ağlamayı bırak mahfolursun.
Çok iyi bakılırsa bakımları düzenli zamanında yapılırsa uzun yıllar götürür. Herşeyden önce parasına göre motor deyip almak lazım ki bi problem çıktığında üzülmeyelim. 2 yıl garanti kapsamında sonuç olarak. alırsın 2 yılın sonunda satarsın. Problem olmaz.Bilmediğimden soruyorum bu tarz motorlar ne kadar sorun çıkartabilir ki? yani günde 10km yol yapsak sonra kullanmasak ne kadar sürer ki arıza çıkartması? Çin işi olsa da uzun sürer gibi geliyor.
sen mt25'ten geçmekten bahsediyorsun senin için hayal kırıklığı olacak kafanın karışmasına gerek yokEe dediğin gibi bütçe kısıtlı ve 1 ay ulaşım için bir yere gitmem gerek kafamızı karıştırdın
Bu tarz motorlar genelde fix arizalar cikariyor motor parcalarından dolayi. Onlarda 2-3k ya çözülüyor. Şöyle bi motor 5bin masraf cikardi mi agir hasarli gibi düşünebilirisn.Bilmediğimden soruyorum bu tarz motorlar ne kadar sorun çıkartabilir ki? yani günde 10km yol yapsak sonra kullanmasak ne kadar sürer ki arıza çıkartması? Çin işi olsa da uzun sürer gibi geliyor.
Trafik sigortasının olmaması bence avantaj değil dezavantaj. İstemeden birine çarpıp bacağını bile kırsanız en az 2 3 motor parasını cebinizden ödemek zorunda kalırsınız, daha kötü durumları söylemek bile istemiyorum.Bu tarz motorlar genelde fix arizalar cikariyor motor parcalarından dolayi. Onlarda 2-3k ya çözülüyor. Şöyle bi motor 5bin masraf cikardi mi agir hasarli gibi düşünebilirisn.
Mesaj otomatik birleştirildi:
50cc de düşünülebilir sebebi sigorta zorunlu değil. Sokak mahalle arası kullanacaklar varsa biraz daha bütce dostu 50ccler. Sigorta cunku yillik 5-6k falandı en son. Parcaları da 125cc den daha uygun
50cc motor ile bunu yapacak biri sürmesin zaten. bırakın birine carpmayı düşecek gibi olmadım daha bisikletten biraz hızlı.Trafik sigortasının olmaması bence avantaj değil dezavantaj. İstemeden birine çarpıp bacağını bile kırsanız en az 2 3 motor parasını cebinizden ödemek zorunda kalırsınız, daha kötü durumları söylemek bile istemiyorum.
50 olsa direk gidip alırdım bagaja atıp getirirdimBilgiler a101 sitesi açıklamasında. Hiç yoktan iyidir samsung s24 parasına motor. 9 taksit imkanı mevcut.
https://www.a101.com.tr/oto-bahce-yapi/apec-125-cc-benzinli-motosiklet-gumus-gri_p-26041281
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
20-30km/s den hızlı giden her motor bunları yapabilir. Bugün bir arabanın farı neredeyse bu motorun fiyatına gelmiş, ufak bir far camı çatlatma durumunda bile saçma sapan bedeller ortaya çıkıyor. Riskleri bildikten sonra sigorta işleri kişilerin kendi tasarrufu..50cc motor ile bunu yapacak biri sürmesin zaten. bırakın birine carpmayı düşecek gibi olmadım daha bisikletten biraz hızlı.