Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 🔥 Sym Xpro II EFI 125 CC Scooter Motosiklet (Sıfır Km) 51,900TL 🔥 🔥

GirayHan

80+ Platinum

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
O değil B sınıfı ehliyetim bile yok işe gidip gelmek için benim bile alasım geldi :D Günlük 4-5km sadece :D

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
190 boy 105 kilo altımda motor sırıtır mı?

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Cihan Bozkır
Elektrikli scooter bakarken fena oldu, paylaşım için teşekkürler. B ehliyet ile 125cc hala sürülmüyor mu? Ne zaman kanunlaşacak?

Rymoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tuğra Tertemiz
Hocam konudaki motoru satın aldık fakat n11 üzerinde çok kötü yorumlar gelmiş sizce pişman eder mi elden çıkarması zor olur mu
Motosiklet sıcak fırsatı da atmadın demeyin :D Alana h.o

17 yıldır motor üstünde olan bir motosiklet tutkunu olarak marka Yorumum ;
Sym avrupanın en çok tutulan motosiklet markasıdır seramik piston kullanan ilk markadır motorları taş gibidir ömürlük motosiklettir 2. eli hızlıdır en iyi scooter markalarından biridir ( vespa- kymco ve sym ) alanı üzmez.

Resmi sitesi

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bonus

Sym Symphony ST 200 ABS E4 200 CC Motosiklet

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
arkadaşlar bende sym fiddle var var geçen sene almıştım 11bin km de her gün işe gidip geliyorum.Çok sağlam motordur kendisi hiç bir zaman tık demedi hiç bir yeri bozulmadı.Ancak servisden memnun kalmadım fiyat standardı yok ve yedek parça parça sorunu yaşayabilirsiniz.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Motosiklet sıcak fırsatı da atmadın demeyin :D Alana h.o

17 yıldır motor üstünde olan bir motosiklet tutkunu olarak marka Yorumum ;
Sym avrupanın en çok tutulan motosiklet markasıdır seramik piston kullanan ilk markadır motorları taş gibidir ömürlük motosiklettir 2. eli hızlıdır en iyi scooter markalarından biridir ( vespa- kymco ve sym ) alanı üzmez.

Resmi sitesi

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bonus

Sym Symphony ST 200 ABS E4 200 CC Motosiklet

ya bi scootere 55k mı verilir ben bu paranın yarısına 200 lük cg toplarım. çekme belgeli ybr 125 ler bile 15-20 k buna bu para verilmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Furkan Sünney
Verilir kardeşim, yakıtı az sağlam motor, güzel bakarsan daha da güzel gider. Şu an fiyatı 52 k. Çektim 6 taksitle teşekkürler paylaşım için @blackjacktr

GirayHan

80+ Platinum
Verilir kardeşim, yakıtı az sağlam motor, güzel bakarsan daha da güzel gider. Şu an fiyatı 52 k. Çektim 6 taksitle teşekkürler paylaşım için @blackjacktr
Rica ederim tekerin düz bassın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam konudaki motoru satın aldık fakat n11 üzerinde çok kötü yorumlar gelmiş sizce pişman eder mi elden çıkarması zor olur mu
hayatında motor kullanmamış adamların yorumları kaç tane motor denedi de o yorumları attı merak ediyorum. scooter'da kymco sym ve vespa. bu 3 motorun harici bakmıcaksın. bak yamaha honda suzuki'yi dahil etmedim. anla ne demek istediğimi.

ya bi scootere 55k mı verilir ben bu paranın yarısına 200 lük cg toplarım. çekme belgeli ybr 125 ler bile 15-20 k buna bu para verilmez
motosikletler ikiye ayrılır kalitesiz motorlar ve kaliteli motorlar.

motorcular da ikiye ayrılır

motordan anlayanlar ve motordan anlamayanlar.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Furkan Sünney
Rica ederim tekerin düz bassın.

hayatında motor kullanmamış adamların yorumları kaç tane motor denedi de o yorumları attı merak ediyorum. scooter'da kymco sym ve vespa. bu 3 motorun harici bakmıcaksın. bak yamaha honda suzuki'yi dahil etmedim. anla ne demek istediğimi.

motosikletler ikiye ayrılır kalitesiz motorlar ve kaliteli motorlar.

motorcular da ikiye ayrılır

motordan anlayanlar ve motordan anlamayanlar.
Agam istersen başlığı düzenle, fiyat daha fa aşağıda görünüyor.

GirayHan

80+ Platinum
Top Bottom