Vatan.Delisi 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 786 18 Kasım 2023 #40 Bi ara kullandım çok hantal virajlarda bile zor dönüyordu ben şahsen asla tercih etmem bu model için söyledim
Bi ara kullandım çok hantal virajlarda bile zor dönüyordu ben şahsen asla tercih etmem bu model için söyledim
GirayHan 80+ Platinum Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 10,318 18 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 Vatan.Delisi yazmış: Bi ara kullandım çok hantal virajlarda bile zor dönüyordu ben şahsen asla tercih etmem bu model için söyledim Devamı için tıklayın... doğru diyorsun bir supersport'a göre oldukça hantal.
Vatan.Delisi yazmış: Bi ara kullandım çok hantal virajlarda bile zor dönüyordu ben şahsen asla tercih etmem bu model için söyledim Devamı için tıklayın... doğru diyorsun bir supersport'a göre oldukça hantal.
Vatan.Delisi 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 786 18 Kasım 2023 #42 blackjacktr yazmış: doğru diyorsun bir supersport'a göre oldukça hantal. Devamı için tıklayın... Sana göre supersport mu yoksa chopper mı bilemem
blackjacktr yazmış: doğru diyorsun bir supersport'a göre oldukça hantal. Devamı için tıklayın... Sana göre supersport mu yoksa chopper mı bilemem