Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 🔥 Sym Xpro II EFI 125 CC Scooter Motosiklet (Sıfır Km) 51,900TL 🔥 🔥

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Hatta sahibinden ilanı var bitane 63 binde sıkıntısız kazasız 😀 gruplarda 50 bin devireni çok görmüştüm motor süper ya SYM wolf baya iyi ama aşırı ağır bir motoe
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle yazma ama yukarda paranıza yazık diyen bir arkadaş var üzülmesin sonra ahahaha :kekw: :kekw:

Şaka bi yana harfiyen katılıyorum söylediklerine. Scooter'ın ferrarileri bu markalar vespa kymco ve sym. fırsatı görünce ufaktan bir ağzım sulanmadı değil.
Seramik kaplama kullanan marka bitek SYM diye biliyorum ve bu seramik kaplama cidden mükemmel bir olay dezavantajı motoru ağır yapıyor baya bı haricinde sorun yok malteme kalitesi zaten üst safalarda

GirayHan

80+ Platinum
Hatta sahibinden ilanı var bitane 63 binde sıkıntısız kazasız 😀 gruplarda 50 bin devireni çok görmüştüm motor süper ya SYM wolf baya iyi ama aşırı ağır bir motoe
sym'nin ürettiği ilk ve tek modeldi wolf. o zamanlar çok pahalıydı ben alamamıştım. sonra nedense sym vitesli motosiklet üretmeyi bıraktı ilk ve son model oldu. Bugün tekrar üretse şöyle bir 250'lik vitesli satış rekorları kırar. almayan adam kalmaz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
sym'nin ürettiği ilk ve tek modeldi wolf. o zamanlar çok pahalıydı ben alamamıştım. sonra nedense sym vitesli motosiklet üretmeyi bıraktı ilk ve son model oldu. Bugün tekrar üretse şöyle bir 250'lik vitesli satış rekorları kırar. almayan adam kalmaz.
Aynen öyle SYM wolf nb 2 modeli en son 2014 veya 2016 üretimi olması lazım ama alıp da abi motor kötü diyen 1 yorum okumadım tek şikayetçi olanlar abi motor ağır diyorlar baya

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Cem
araba ehliyeti var bu kurtarmaz değil mi işe gelip giderken iyi olur aslında ama işte :F:

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
Otomatik vites mi bu
otomatik vites ve elektronik yakıt enjeksiyonlu ( EFI )

Aynen öyle SYM wolf nb 2 modeli en son 2014 veya 2016 üretimi olması lazım ama alıp da abi motor kötü diyen 1 yorum okumadım tek şikayetçi olanlar abi motor ağır diyorlar baya
Evet hantaldı biraz devamını getirip upgrade etmediler maalesef. ayrıca dediğin gibi 1 kişiden bile kötü yorum bende duymadım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
otomatik vites ve elektronik yakıt enjeksiyonlu ( EFI )

Evet hantaldı biraz devamını getirip upgrade etmediler maalesef. ayrıca dediğin gibi 1 kişiden bile kötü yorum bende duymadım.
Hantal olmasının sebebi malzemeden kaçmaları gövde şasi tamamen çelik kaplamalı metaldi ondan ağırdı nereyi dokunsan buz gibi idi frenleri de süperdi lakin hızlı yiyordu fren balatasini arkadaşa 2 kez aldık ama baya kullandı o 3 sene falan Torku hızlanması falan süperdi o ağırlığı Yamaha yapsa motor eminim ki o kadar atik kalkamaz

Hantal olmasının sebebi malzemeden kaçmaları gövde şasi tamamen çelik kaplamalı metaldi ondan ağırdı nereyi dokunsan buz gibi idi frenleri de süperdi lakin hızlı yiyordu fren balatasini arkadaşa 2 kez aldık ama baya kullandı o 3 sene falan Torku hızlanması falan süperdi o ağırlığı Yamaha yapsa motor eminim ki o kadar atik kalkamaz
Çok kez dedim evet ama seramik kaplama motor olduğu icin nerdeyse diğer motorlardan yarı yarıya daha ağırdı 😀

GirayHan

80+ Platinum

Çok kez dedim evet ama seramik kaplama motor olduğu icin nerdeyse diğer motorlardan yarı yarıya daha ağırdı 😀
konforu da es geçmemek lazım :) bu adamlar'ın ürettiği her scooter yayla gibi. gerek sele konforu gerek amotisörleri. bindiğin zaman inesin gelmiyor.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
konforu da es geçmemek lazım :) bu adamlar'ın ürettiği her scooter yayla gibi. gerek sele konforu gerek selesi. bindiğin zaman inesin gelmiyor.
Arkadaşım sele yastığı bile kullanmiyordu mübarek pamuk gibi zaten motor titremiyorki bir benelli tnt25 veya benelli 25 in titremesine bak bide yıllar önce çıkmış SYM wolf a bak 😀

GirayHan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,343
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom