Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 Lenovo Legion 24.5" R25f-30 FHD 240 Hz 0.5ms Monitör (VA Panel) 4999TL 🔥

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Orkun
Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam konusu açıldı + olarak 500tl kuponla 5k ya geliyor
Evet şimdi sıcak fırsatlara baktığımda gördüm. Kontrol etmiştim oysaki. Neyse sağlık olsun insanoğluyuz hata yapmaya mahkumuz.
Kusura bakmayın.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Süleyman Bekar
Evet şimdi sıcak fırsatlara baktığımda gördüm. Kontrol etmiştim oysaki. Neyse sağlık olsun insanoğluyuz hata yapmaya mahkumuz.
Kusura bakmayın.
est ne kusuru ama senin konu daha açıklayıcı fiyatı düzenleme yaparsan kalması daha sağlıklı olur

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Orkun
est ne kusuru ama senin konu daha açıklayıcı fiyatı düzenleme yaparsan kalması daha sağlıklı olur
Düzenledim belki görmeyenler olmuştur da gömesine vesile oluruz :)

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Orkun
elinize sağlık tam cs valo oynamalık monitör de benlik değil :)
Valla çiçek gibi monitör. IPS den VA ya geçmeyi düşünüyordum IPS Glow dan kurtulmak için. Taş gibi 144 Hz LG 27" monitörümden vazgeçemiyorum :D

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Süleyman Bekar
Valla çiçek gibi monitör. IPS den VA ya geçmeyi düşünüyordum IPS Glow dan kurtulmak için. Taş gibi 144 Hz LG 27" monitörümden vazgeçemiyorum :D
bende bekliyorum ki 27 inç 2k lık olan 7 k hepsı burada 500 tl indirim koyarsa direkt çekicem :D va ile ips arasında görüntü anlamında devasa farklar var mıdır deneyimleme fırsatım olmadı

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Orkun
bende bekliyorum ki 27 inç 2k lık olan 7 k hepsı burada 500 tl indirim koyarsa direkt çekicem :D va ile ips arasında görüntü anlamında devasa farklar var mıdır deneyimleme fırsatım olmadı
Renk, gecikme ve görüş açısı farkı oluyor.
Renk kısmı eğer VA panel kaliteliyse çok fark olmuyor. Biraz ayar ve kalibrasyon yapınca %90 IPS e yakın renkler görebiliyorsun yani gözle görülür pek fark olmuyor.
Gecikme zaten panel kaliteliyse olması gerektiği gibi oluyor IPS den pek fark olmuyor.
Görüş açısı da IPS panele göre önemli bir etken, sağdan soldan baktığında renkler daha soluk durur VA panelde. Eğer panel kaliteliyse bu durum daha az oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de gönlümden geçen 27" 2K monitöre geçmek, uygun fiyatlı kaliteli bir şey denk gelirse kaçırmak istemiyorum :D

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Süleyman Bekar
Renk, gecikme ve görüş açısı farkı oluyor.
Renk kısmı eğer VA panel kaliteliyse çok fark olmuyor. Biraz ayar ve kalibrasyon yapınca %90 IPS e yakın renkler görebiliyorsun yani gözle görülür pek fark olmuyor.
Gecikme zaten panel kaliteliyse olması gerektiği gibi oluyor IPS den pek fark olmuyor.
Görüş açısı da IPS panele göre önemli bir etken, sağdan soldan baktığında renkler daha soluk durur VA panelde. Eğer panel kaliteliyse bu durum daha az oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de gönlümden geçen 27" 2K monitöre geçmek, uygun fiyatlı kaliteli bir şey denk gelirse kaçırmak istemiyorum :D
benim göz arada böyle şeylere kayıyor sonra diyorum deh deh bruşşşş oğlum

Top Bottom