Neler Yeni

Lenovo Legion 5 cihazım ısınıyor

Ulas222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Ulaş Sarı
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim lenovo legion 5 i7-11800h rtx 3060 130w laptopa sahibim cihazımda ısınma sorunu mevcut servise 3 kere gönderdim cihazımı üçünde de sorunum çözülmedi ısı değerlerim işlemci 92-98, ekran kartı kendini kısıtladığından ötürü 86 sabit. Kullandıkları termal macun soğutmaya yeterli gelmediğini düşünüyorum termal macun olarak Arctic MX 6 sürmeyi düşünüyorum cihazın garantisi devam ediyor bir de laptobu ilk aldığımda bir problem yoktu sonradan başladı teknik serviste malum yardımcı olmuyor bir çare arıyorum. Hatta ilk seferde normal bakım yapıldı ama sonrasında anakart ve fanları değişti. Ona rağmen hala aynı sorun devam ediyor. Ne yapmalıyım?

TİTAN.

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim lenovo legion 5 i7-11800h rtx 3060 130w laptopa sahibim cihazımda ısınma sorunu mevcut servise 3 kere gönderdim cihazımı üçünde de sorunum çözülmedi ısı değerlerim işlemci 92-98, ekran kartı kendini kısıtladığından ötürü 86 sabit. Kullandıkları termal macun soğutmaya yeterli gelmediğini düşünüyorum termal macun olarak Arctic MX 6 sürmeyi düşünüyorum cihazın garantisi devam ediyor bir de laptobu ilk aldığımda bir problem yoktu sonradan başladı teknik serviste malum yardımcı olmuyor bir çare arıyorum. Hatta ilk seferde normal bakım yapıldı ama sonrasında anakart ve fanları değişti. Ona rağmen hala aynı sorun devam ediyor. Ne yapmalıyım?
Cihazda bir sıkıntı var değişim iste
Sıvı metal kullanma cihaz kendiliğinden problemli

Ulas222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Ulaş Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda bir sıkıntı var değişim iste
Sıvı metal kullanma cihaz kendiliğinden problemli
Hocam değişim istesem bir üst modelinin fiyat farkını çıkarma olasılığı çok yüksek iade alacak halim de yok yine de bi sormakta fayda var ama değişimsiz çözmeye çalışabilirsem çok iyi olur cihazın kendisinde problem olduğunu düşünmemekteyim eğer öyle bir durum olsaydı ilk aldığım günden böyle bir problemle karşılaşırdım diye düşünüyorum yine de sağol bu dediğini deneyeceğim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
sıvı metal kullan
Bütün sistemi yakmaya birebir ürün Çok nizami ve bilgili insanlar tarafından yapılması gerek yapılacaksa da ancak bu laptopa Thermal Grizzly Arctic gibi markaların kaliteli termal macunları daha mantıklı olucaktır

Ulas222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Ulaş Sarı
Bütün sistemi yakmaya birebir ürün Çok nizami ve bilgili insanlar tarafından yapılması gerek
Sıvı metal işine gireceğimi düşünmüyorum sağlam kalite bir termal macun problemimi çözer diye düşünüyorum fakat kendim daha önce notebook bakımı yapmadığım için o topa giremiyorum masaüstü olsa yine neyse

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sıvı metal işine gireceğimi düşünmüyorum sağlam kalite bir termal macun problemimi çözer diye düşünüyorum fakat kendim daha önce notebook bakımı yapmadığım için o topa giremiyorum masaüstü olsa yine neyse
Çok dikkatli ve zarar vermeden yapman gerek İnce uçlu tornavidalar gerekicektir forum sağolsun 20 TL'ye tornavida seti almıştım ufak uçlu işimi baya görüyor benim (60 tldi ürün normalde)

Ulas222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Ulaş Sarı
Çok dikkatli ve zarar vermeden yapman gerek İnce uçlu tornavidalar gerekicektir forum sağolsun 20 TL'ye tornavida seti almıştım ufak uçlu işimi baya görüyor benim (60 tldi ürün normalde)
Tanıdığım teknisyen arkadaşım var kendisinin bilgisayar dükkanı var ve oldukça profesyonel ona yaptırmayı düşünüyorum fakat kendim şuan şehir dışındayım ve memlekete geri dönmem gerekiyor yaptırmak için

TİTAN.

80+ Platinum
Hocam değişim istesem bir üst modelinin fiyat farkını çıkarma olasılığı çok yüksek iade alacak halim de yok yine de bi sormakta fayda var ama değişimsiz çözmeye çalışabilirsem çok iyi olur cihazın kendisinde problem olduğunu düşünmemekteyim eğer öyle bir durum olsaydı ilk aldığım günden böyle bir problemle karşılaşırdım diye düşünüyorum yine de sağol bu dediğini deneyeceğim.
Bana kalırsa değişim iste senden ücret talep edemezler thh başvur

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Deniz
merhaba yazdığın konu ile ilgili pek fikrim yok fakat bende de olan bir sorun hakkında bişey sormak istiyorum.
fanlarda ses var mı hocam ?
bende de legion 5 var fanları hangi hızda olursa olsun tiz rahatsız edici bir ses yapıyor bende
sende de aynı sorun var mıydı acaba
fan değiştirdiler demişsin serviste öncesinde veya güncel olarak şuan fanlarında bir ses var mı acaba

Ulas222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Ulaş Sarı
merhaba yazdığın konu ile ilgili pek fikrim yok fakat bende de olan bir sorun hakkında bişey sormak istiyorum.
fanlarda ses var mı hocam ?
bende de legion 5 var fanları hangi hızda olursa olsun tiz rahatsız edici bir ses yapıyor bende
sende de aynı sorun var mıydı acaba
fan değiştirdiler demişsin serviste öncesinde veya güncel olarak şuan fanlarında bir ses var mı acaba
Sende Coil Whine var direkt servise götür bende sadece üfleme sesi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye