- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler şimdilik sorunum çözüldü normal sıcaklık değerleri görüyorum teşekkür ederim kendim laptobu açtığımda fanların hala toz olduğunu termal macunun da çok kalitesiz olduğunu gördüm bakımını kendim yaptım termal macunu sürdüm ekran kartımda işlemcimde normal çalışıyor artık derin bir oh çektim (Güncelleme bu yazıdan sonra sıcaklıklarım 2 hafta sonra geri dönmüştür ama termal macun olarak Gelid GC Extreme kullandım ve işlemciye undervolt çekip fan ayarlarını maksimuma aldım balanced modda oynuyorum işlemci ve ekran kartı 65 derecenin üstüne çıkmıyor herhangi bir oyunda az sistem isteyen oyunlarda 50lerde geziyor the last of us da test ettim 70 üstünü görmedim işlemcide ve 1 aydır sıcaklıklar aynı değişme yok sıcaklıklarım termal macun elbet kuruyacak ne zaman kuruduğunu buraya bildiririm ama size en büyük tavsiyem bu macunu alın işlemci uv destekliyorsa uv atın fanları maksta kullanın ve dengeli modda kullanın laptobu macun daha yavaş kuruyacaktır aksi takdirde macunu kısa aralıklarla sürekli değiştirmeniz gerekebilir.)
Son düzenleme: