Neler Yeni

Lenovo Legion 5 mi Asus Rog Strix G15 mi ?

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
16.1 olması yüksek ihtimalle QHD olduğu içindir diye tahmin ediyorum.

Lenovo konusunda güzel seçim olucaktır ama İşlemcisi sıkıntı.

Yerinde olsam çevrendeki mağazalara gidip bu 3 cihazı incele en içine sineni alırsın.

Birde siz laptopu ne için kullanıcaktınız?
Şahsen 10300h ile 3060 kullanıyorum gayetde mis gibi akıyor 😅
Problem şura da ben küçük bir yerde yaşıyorum ve mağaza gibi imkanım yok ancak video ve yorumlarla seçebilirim benim amacım tamamen günlük kullanım için öyle deli gibi işte ne bileyim rdr2 oynayım işte yeni çıkan harry potter oyunu oynayım pc yoran oyunlar oynayımdan ziyade günlük kullanımda istediğim zaman istediğim oyunu kafamı fan sesi çıkarmadan oynayayım genel de valorant,knight,similatör oyunlarını tercih ediyorum. Yani beni beklentim pcden sessiz olsun aşırı ısınmasın günlük ihtiyaçlarımı karşılasın bu renderder yada çalışmadır yapmayı düşünmüyorum.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Problem şura da ben küçük bir yerde yaşıyorum ve mağaza gibi imkanım yok ancak video ve yorumlarla seçebilirim benim amacım tamamen günlük kullanım için öyle deli gibi işte ne bileyim rdr2 oynayım işte yeni çıkan harry potter oyunu oynayım pc yoran oyunlar oynayımdan ziyade günlük kullanımda istediğim zaman istediğim oyunu kafamı fan sesi çıkarmadan oynayayım genel de valorant,knight,similatör oyunlarını tercih ediyorum. Yani beni beklentim pcden sessiz olsun aşırı ısınmasın günlük ihtiyaçlarımı karşılasın bu renderder yada çalışmadır yapmayı düşünmüyorum.
Reis o sessiz olsun ısınımasın olayları gibi beklentileri laptoplar karşılaşmaz onu söyleyeyim.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
Hocam tamamen şahsi görüşümü söyleyeyim kalite olarak bana kalırsa omen=legion>rog. Lenovo ile asus kıyasında şunun şuyu bunun buyu iyi deriz ama omenda ikisi de iyi olduğu için omen dedim ben. 16.1 tasarımsal olarak o şekilde uygun olmuş gibi geliyor bana tam bilgim yok o konuda :)
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için Omen'i ben masadan kaldırmak zorundayım çünkü ne kadar kaslı güçlü bir pc de olsa HP markası bana oldum olası bir ışık vermior MSI modellerine baktım Katanalara ama yorum çok bulamadım çünkü bir sürü sürümü var

RYTEX61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet
hocam lenovonun soğutması mükemmeldir en iyi soğutmalarda ilk 3e girer fan sesi olmaz ama bu bütçeye çıkmışken omen alman daha iyi olabilir belki ilerde bilgisayarını zorlayacak bir işe girersin

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
Reis o sessiz olsun ısınımasın olayları gibi beklentileri laptoplar karşılaşmaz onu söyleyeyim.
Yani ben 7/24 oyun oynamayacağım yeri gelcek film izlicem yani şuan monster kullanıyorum klavyeye elimi bi koyuyorum sucuk pişirirsin yani :D sistem gereksinimi kötü olan bir oyun ynasam bile pc bağırıyor resmen

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,681
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için Omen'i ben masadan kaldırmak zorundayım çünkü ne kadar kaslı güçlü bir pc de olsa HP markası bana oldum olası bir ışık vermior MSI modellerine baktım Katanalara ama yorum çok bulamadım çünkü bir sürü sürümü var
Siz bilirsiniz hocam, ben msi katana kullanıyorum 3050 11400h modeli. Merak ettiğiniz şey olursa cevaplamaya çalışabilirim.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yani ben 7/24 oyun oynamayacağım yeri gelcek film izlicem yani şuan monster kullanıyorum klavyeye elimi bi koyuyorum sucuk pişirirsin yani :D sistem gereksinimi kötü olan bir oyun ynasam bile pc bağırıyor resmen
O kadar olmaz da arkadaşta 2021 en iyi laptoplarınsan biri olan Legion 5 var o da ısınıyor. Kürdan kadar fanlarla soğutuluyor bu sistemler alırken bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Struggle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
ERTAŞ
İyi besleyemez zayıf kalır

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
Siz bilirsiniz hocam, ben msi katana kullanıyorum 3050 11400h modeli. Merak ettiğiniz şey olursa cevaplamaya çalışabilirim.
İnanın çok kararsız kaldım birisi hp omende attıgı linkte mux switch yok diyor bu doğru mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi besleyemez zayıf kalır
Hangisi besleyemez ? Lenovo mu

Struggle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
ERTAŞ
İnanın çok kararsız kaldım birisi hp omende attıgı linkte mux switch yok diyor bu doğru mu ?

3060 gpu 2k ekranı besleyemez

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,681
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Evet mux yok sanırım onda.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
3060 gpu 2k ekranı besleyemez
Lenovo da 2k değil mi ? benim atmış olduğum linkteki peki ben bunu full hd olarak kullanamaz mıyım ? illa qhd olarak mı kullanmam lazım

Evet mux yok sanırım onda.
Yani inanın bilemedim ya asusu eledim kesinlikle ama lenovo da gözüm kaldı tasarım olarak ama pc qhd 3060 besleyemez denildi kafam karıştı yine çok zor yani şuan ki şartlarda laptop almak ve seçmek

Top Bottom