mmiracy
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
keşke discorda gelse rufusdan windowsu yükleyip biosa girip yüklesesanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama denemekte fayda var
telden gelse bile yeter
keşke discorda gelse rufusdan windowsu yükleyip biosa girip yüklesesanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama denemekte fayda var
Silinir siz bu ürünü bilgisayarcıya teslim mi ettiniz yoksa yanında mı yaptı bu işiHocam virus yüklemişse bile format ile silinir mi
yazısmaları okudum kadarıyla onun evinde yapmısSilinir siz bu ürünü bilgisayarcıya teslim mi ettiniz yoksa yanında mı yaptı bu işi
yanında yaptı evde yaptı bizi eve geldiSilinir siz bu ürünü bilgisayarcıya teslim mi ettiniz yoksa yanında mı yaptı bu işi
abi bu arkadaşa yardım etsene teli varsa birlikte yapın ben yeni nesil pc lere nasıl format atılır bilmiyomhangi eşek dedi bunu
Hocam yarım saat 1 saat sonra gelsem olur mu dc yeabi bu arkadaşa yardım etsene teli varsa birlikte yapın ben yeni nesil pc lere nasıl format atılır bilmiyom
usb hazırla tak boot menusune gir usb sec logo doner w10 kurulum ekranı gelir secenekleri secer ve hazır artık sıfır w10 varabi bu arkadaşa yardım etsene teli varsa birlikte yapın ben yeni nesil pc lere nasıl format atılır bilmiyom
hocam 7.5gb flash var bugün attım hiçbir wi fi görmüyor Du bende adamı çağırdım şimdi tekrar format atsam virus atmış silinir mi korkum o virus varsa silinir mi format ileusb hazırla tak boot menusune gir usb sec logo doner w10 kurulum ekranı gelir secenekleri secer ve hazır artık sıfır w10 var
Hocam kendim Atacam formatı anakart virus atmışsa nasıl anlarım bana iade et diyor anakart virus atmış olsa iade et diye tuturmazzaten adam virus yuklememiş mi niye tekrar ona attırrıyon bu 1 2. anakart virusu ise format bişe yaramaz at cope
almazlarkiHocam kendim Atacam formatı anakart virus atmışsa nasıl anlarım bana iade et diyor anakart virus atmış olsa iade et diye tuturmaz
Performansını beğenmedim desem yada yükseltecem desem iade olmaz mıalmazlarki
imkanı yokPerformansını beğenmedim desem yada yükseltecem desem iade olmaz mı