Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,095
bu sıcaklıklar sorun yaratmaz aslında 75 ve altı olmalı ama havada çok sıcak dert etme
HOCAM NASIL OLDU ANLAMADIM 8 SAAT OYUN OYNADIKTAN SONRA PC YA YANDI MIbu sonucu 8 saaat aralıksızz oynaadıktan sonra öğrenebilirsin (denendi ve laptop yandı)
lafın gelişi ama 95 derceye kadar gördüHOCAM NASIL OLDU ANLAMADIM 8 SAAT OYUN OYNADIKTAN SONRA PC YA YANDI MI
HOCAM SOĞUTUCU ALACAM 10 DERECE DÜSÜRSE COK İYİ OLUR SOĞUTUCU ALANA KADAR PEK OYUN OYNAMAMAYA CALISIRIM BİRDE LAPTOPLARIN GENELİNDE Mİ BU SORUN VARbu sıcaklıklar sorun yaratmaz aslında 75 ve altı olmalı ama havada çok sıcak dert etme
laptopların genelinde bu sıkıntı varHOCAM SOĞUTUCU ALACAM 10 DERECE DÜSÜRSE COK İYİ OLUR SOĞUTUCU ALANA KADAR PEK OYUN OYNAMAMAYA CALISIRIM BİRDE LAPTOPLARIN GENELİNDE Mİ BU SORUN VAR
BURASI SUAN 40 DERECE YANIYOR OYLE DİYEYİM 3 OYUN OLUM MACI ATTIM VALODA 77 78 LERDE GEZDİ İSLEMCİ SOĞUTUCU ALSAM 69 FELAN OLUR MU HAVANIN SICAKLIGINDA DA KAYNAKLANIYOR ARKADASDA TEST EDECEZ ONDA DA LAPTOP VAR HP VİCTUS ONUN SICAKLIGINA BAKACAM KAÇ DERECE RTX 3050 Tİ VE İNTEL İ5 12500H İSLEMCİ KULLANIYORDUlafın gelişi ama 95 derceye kadar gördü
HOCAM BEN FAN AYARI VS YAPMADAIM ANLAMADIGIM İÇİN BİRSEY YAPMAMA GEREK VAR MIlaptopların genelinde bu sıkıntı var
ben adanada yaşıyorum ama laptoplar masaüstülere göre daha fazla ısınırBURASI SUAN 40 DERECE YANIYOR OYLE DİYEYİM 3 OYUN OLUM MACI ATTIM VALODA 77 78 LERDE GEZDİ İSLEMCİ SOĞUTUCU ALSAM 69 FELAN OLUR MU HAVANIN SICAKLIGINDA DA KAYNAKLANIYOR ARKADASDA TEST EDECEZ ONDA DA LAPTOP VAR HP VİCTUS ONUN SICAKLIGINA BAKACAM KAÇ DERECE RTX 3050 Tİ VE İNTEL İ5 12500H İSLEMCİ KULLANIYORDU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HOCAM BEN FAN AYARI VS YAPMADAIM ANLAMADIGIM İÇİN BİRSEY YAPMAMA GEREK VAR MI
yapabilirsinBURASI SUAN 40 DERECE YANIYOR OYLE DİYEYİM 3 OYUN OLUM MACI ATTIM VALODA 77 78 LERDE GEZDİ İSLEMCİ SOĞUTUCU ALSAM 69 FELAN OLUR MU HAVANIN SICAKLIGINDA DA KAYNAKLANIYOR ARKADASDA TEST EDECEZ ONDA DA LAPTOP VAR HP VİCTUS ONUN SICAKLIGINA BAKACAM KAÇ DERECE RTX 3050 Tİ VE İNTEL İ5 12500H İSLEMCİ KULLANIYORDU
ben oyuna gireceğim zaman turboda kullanıyorumBURASI SUAN 40 DERECE YANIYOR OYLE DİYEYİM 3 OYUN OLUM MACI ATTIM VALODA 77 78 LERDE GEZDİ İSLEMCİ SOĞUTUCU ALSAM 69 FELAN OLUR MU HAVANIN SICAKLIGINDA DA KAYNAKLANIYOR ARKADASDA TEST EDECEZ ONDA DA LAPTOP VAR HP VİCTUS ONUN SICAKLIGINA BAKACAM KAÇ DERECE RTX 3050 Tİ VE İNTEL İ5 12500H İSLEMCİ KULLANIYORDU
Gayet iyi sıcaklık, maksimum 105 derece olması gerekiyor o işlemcinin. Sorunsuz kullanabilirsin, tavsiyem yerden biraz yükselt rahatça havayı tahliye etsin.ARKADASLAR YENİ LAPTOP ALDIM SICAKLIKLAR NASIL lenovo LEGİON 5 RTX 3070 RYZEN 7 5800H İSLEMCİYE SAHİP SİCAKLIKLAR İYİMİ 2 3 OYUN OLUM MACI ATTIM
![]()
Lenovo Legion 5 15ACH6H 82JU00EATX Ryzen 7 5800H 16GB 2TB SSD 8GB RTX 3070 GDDR6 15.6" FHD FreeDOS Gaming Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
.
Ben direkt altına 2-3 parça jenga taşı koyuyorumKardeşim ekstra fanlı alacağın soğutucu ile laptopun altına bir şey koyup yükseltmek arasında herhangi bir sıcaklık farkı olmaz iki türlüde sıcaklıklar 5-10 derece rahatlar , boşuna fanlı soğutuculara fazla para verme derim onun yerine 150 200e satılan laptop yükseltici ayaklar var ondan al laptop alttan yüksek olsun yeterli
tamam hocam tesekürler laptopum 15.6 inç onerdiginiz stand var mıKardeşim ekstra fanlı alacağın soğutucu ile laptopun altına bir şey koyup yükseltmek arasında herhangi bir sıcaklık farkı olmaz iki türlüde sıcaklıklar 5-10 derece rahatlar , boşuna fanlı soğutuculara fazla para verme derim onun yerine 150 200e satılan laptop yükseltici ayaklar var ondan al laptop alttan yüksek olsun yeterli