Neler Yeni

Lenovo Legion 9i Fan Cızırtı Sesi

tahres508

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serhat alban
Öncelikle herkese hayırlı günler 2024 11 Eylül tarihinde Lenovo Legion 9I RTX 4090 laptop satın aldım. İki hafta önce LoL'de TFT oynarken fandan üfleme sesi dışında cızırtı sesi geldi. Bu konu hakkında bilgisi olan veya Lenovo marka bilgisayarda buna benzer bir durumla karşılaşan var mı?

Geçtiğimiz hafta teknik servise bu konuyu danışmak için gittim gittiğimde durumu anlattım danışmadaki arkadaş bana cihazın tamirini seçersem 20 iş günü süreceğini söyledi. Ama istersem satın aldıktan 6 ay içerisinde değişim yapabileceğimi de söyledi. Değişim için cihazı kutusuyla ve faturasıyla birlikte teknik servise götürüp bana satın aldığım şirkettten değişim için belge vereceklerini söylediler. Ama satın aldığım şirkette sorduğumda cihazın internet stokunun olmadığını sadece ellerinde 5 tane aynı cihazdan kaldığını söylediler.

Ben ilk etapta cihazın açılmasınını taraftarı olmadığım için bu aklıma yattı ama sonrasında direk değişim demesi beni şüpheye düşürdü değiştirdiğimde gelecek cihazdan yine 2 ay sonra fan sesi gelir mi? Ayrıca aklıma RTX 5000 serisinin ocak gibi piyasaya çıkacağını duyunca onu beklemek geldi. Sizce hangisi en mantıklısı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,220
Üyeler
161,971
Son üye
GANFET
Top Bottom