W Wthez 80+ Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Basim 27 Nisan 2024 #1 Merhaba, sizde en iyi el konsolu hangisi ? Ben Lenovo Legion Go ile Asus Rog Ally arasında kaldım ama sanırım Lenovo Legion Go satın alacağım.
Merhaba, sizde en iyi el konsolu hangisi ? Ben Lenovo Legion Go ile Asus Rog Ally arasında kaldım ama sanırım Lenovo Legion Go satın alacağım.
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 22,134 Dahası Reaksiyon skoru 14,647 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 27 Nisan 2024 #2 Wthez yazmış: Merhaba, sizde en iyi el konsolu hangisi ? Ben Lenovo Legion Go ile Asus Rog Ally arasında kaldım ama sanırım Lenovo Legion Go satın alacağım. Devamı için tıklayın... Legion go daha iyi bence. Ekran olarak büyük olması avantaj. Steam deck çok güçsüz. Ally ise ekranı küçük.
Wthez yazmış: Merhaba, sizde en iyi el konsolu hangisi ? Ben Lenovo Legion Go ile Asus Rog Ally arasında kaldım ama sanırım Lenovo Legion Go satın alacağım. Devamı için tıklayın... Legion go daha iyi bence. Ekran olarak büyük olması avantaj. Steam deck çok güçsüz. Ally ise ekranı küçük.