Dostlar elimde lenovo legion m200 mouse var ömrü dolmak üzere ona benzer bir mouse öneriniz var mı ?
bu mouse da bulunan sensörü bu fiyatta başka bir mouse da bulamazsın o elindeki mouse dan da çok daha iyidir bunu alabilirsin güzell öneriTam size göre bir ürün diye yorumladım.XTRFY M4 RGB ULTRA-LIGHT OYUNCU MOUSE – MIAMI BLUE
Xtrfy M4 Rgb Ultra-lıght Oyuncu Mouse Ultra Hafif- Ergonomik- Üst sınıf Malzeme Kalitesi Hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. M4, hafif oyun farelerinin performansını, hissini ve dayanıklılığını bir sonraki seviyeye taşır. HAFİF TASARIM. ERGONOMİK ŞEKİL.M4, ergonomik bir tasarıma sahip ilk...shop.connectgame.com.tr
notlarıma yazdım teşekkür ederimTam size göre bir ürün diye yorumladım.XTRFY M4 RGB ULTRA-LIGHT OYUNCU MOUSE – MIAMI BLUE
Xtrfy M4 Rgb Ultra-lıght Oyuncu Mouse Ultra Hafif- Ergonomik- Üst sınıf Malzeme Kalitesi Hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. M4, hafif oyun farelerinin performansını, hissini ve dayanıklılığını bir sonraki seviyeye taşır. HAFİF TASARIM. ERGONOMİK ŞEKİL.M4, ergonomik bir tasarıma sahip ilk...shop.connectgame.com.tr
Hocam elimde Performax Xotran var ve artık eskisi diye düşünüyorum. Alınır mı? Sensör ve skatez kalitesi felan nasıldır.Tam size göre bir ürün diye yorumladım.XTRFY M4 RGB ULTRA-LIGHT OYUNCU MOUSE – MIAMI BLUE
Switchleri xotran ile aynı harici olarak kalan özellikleri daha iyi.Hocam elimde Performax Xotran var ve artık eskisi diye düşünüyorum. Alınır mı? Sensör ve skatez kalitesi felan nasıldır.
Peki Xotran ı 100tl ye alıcı var satıp 400 TL'ye bunu alsam ne kadar fark eder. Ağırlığı xotrandan hafif mi?Switchleri xotran ile aynı harici olarak kalan özellikleri daha iyi.
Hafif evet ama xotranı 100 TL'ye verme en az 200 civarı eder şuanPeki Xotran ı 100tl ye alıcı var satıp 400 TL'ye bunu alsam ne kadar fark eder. Ağırlığı xotrandan hafif mi?
Tamam hocam denerim 200e vermeyi üstüne koyar alırımHafif evet ama xotranı 100 TL'ye verme en az 200 civarı eder şuan
Öneriler için teşekkür ederimSwitchleri xotran ile aynı harici olarak kalan özellikleri daha iyi.
Site güvenilir mi ?Tam size göre bir ürün diye yorumladım.XTRFY M4 RGB ULTRA-LIGHT OYUNCU MOUSE – MIAMI BLUE
Tabi ki güvenilir.Site güvenilir mi ?
Başka önerilerin var mı kankaTabi ki güvenilir.