🔥İndirim Lenovo Legion R24S 23,8" IPS 1 Ms 144 Hz Gaming Monitör 2999₺

Alır uydu cihazı bağlar tv yaparım. bedava para
The Waste Makers – Vance Packard

Tüketim toplumunu eleştiren klasik bir eser; insanların gereksiz tüketime nasıl yönlendirildiğini anlatıyor.

Tavsiye ederim Abdullah hocam, özellikle bu mesajınızdan sonra sizin okumanız lazım

The Waste Makers – Vance Packard

Tüketim toplumunu eleştiren klasik bir eser; insanların gereksiz tüketime nasıl yönlendirildiğini anlatıyor.

Tavsiye ederim Abdullah hocam, özellikle bu mesajınızdan sonra sizin okumanız lazım
Bende 60HZ TN vardı

arkadaşlar sırf indirimde diye bir ürün hemen alınmamalı bence. daha önce 400 nit monitör kullanan birinin sırf 1 1,5 k az verip 250 nit monitör almaması gerekir. tabii ki bütçesi kısıtlıdır veya esnafdır hazır sistemin yanında vermek için monitör alıyordur onu bilemem ama gidip de 40-50 k lık sistemlerin yanında bu tarz bir monitör kullanmak çöpe atılmış para demektir benim açımdan.

Bende 60HZ TN vardı

Sen alabilirsin kardesim tabi ki.

Ama monitöre uydu bağlayıp TV izleme eksikliğini hissetmeyen, buna ihtiyaci olmayan insanlar;

Sırf bir ürün çok indirimde diye bir ürünü alıp, ürünü aldıktan sonra onu kullanma yollarını arıyorlar.

arkadaşlar sırf indirimde diye bir ürün hemen alınmamalı bence. daha önce 400 nit monitör kullanan birinin sırf 1 1,5 k az verip 250 nit monitör almaması gerekir. tabii ki bütçesi kısıtlıdır veya esnafdır hazır sistemin yanında vermek için monitör alıyordur onu bilemem ama gidip de 40-50 k lık sistemlerin yanında bu tarz bir monitör kullanmak çöpe atılmış para demektir benim açımdan.
400 nit monitörler 6-8 arasından aşağı değil 3,4 bin lira fark var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,896
Üyeler
184,697
Son üye
sinanharputt
Geri