Öneri Lenovo Legion r24s 3650tlye alınır mı?

alınır bu arada 144hz o kadarda çok farklı değil zaten 180hzden, yumuşama olduktan sonra aradaki fark dikkatlice bakmadıkça belli bile olmuyor. Ben çoğu zaman 144hz kullanıyorum monitörü bazı oyunlarda fps dalgalandığı için, yüksek hz konforunu rahatlıkla verir.

@PolatAlemdarr simdi aldım hocam yarın gelicek degerlendirip yazarım buraya

Süper olur hocam
hocam merhaba monitor yaklasık 1 saat once geldi simdi kurdum ayarlarını yaptım oncelikle tasarımı cidden güzel begendim monitor 144 hz benim diger monitorumde 144 hzde ama lenovo cok daha akıcı geldi ıps panel olmasıda renkleri dogru ve düzgün gosteriyor kutu içindende uzun bir dp kablosu ve power kablosu cıkıyor ben genel olarak bu paraya gore gayet begendim f/p bir monitor bence eger sormak istediginiz baska bir şey varsa yazabilirsiniz

hocam merhaba monitor yaklasık 1 saat once geldi simdi kurdum ayarlarını yaptım oncelikle tasarımı cidden güzel begendim monitor 144 hz benim diger monitorumde 144 hzde ama lenovo cok daha akıcı geldi ıps panel olmasıda renkleri dogru ve düzgün gosteriyor kutu içindende uzun bir dp kablosu ve power kablosu cıkıyor ben genel olarak bu paraya gore gayet begendim f/p bir monitor bence eger sormak istediginiz baska bir şey varsa yazabilirsiniz
Hocam fotoğraf atabilirmisiniz rica etsem

Ekler

• WhatsApp Image 2025-12-07 at 13.41.38.webp
    WhatsApp Image 2025-12-07 at 13.41.38.webp
    201.1 KB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,838
Üyeler
187,254