Neler Yeni

Lenovo legion r25 i30 laptop bağlantısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Bugün monitör elime geçti, elimde Acer nitro 16 var ve üzerinde sadece Hdmı girişi var. Monitör içinde dp kablosu çıktı. Ne yapmalıyım arkadaşlar, hdmı temin mi etmeliyim yoksa hdmı ile mi bağlamalıyım

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,885
İsim
ege erdem demirelli
Laptopda dp yoksa mecbur hdmi alacaksın. Dönüştürücü pek sağlıklı olmuyor

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
HDMI kablosu ile bağlayabilirsin sorun olmaz bende aynı monitor var ve leptop'a hdmı ile bağlı
Arkadaşın dediği gibi dönüştürücü çok sağlıklı olmuyor
Not: işlemcin ryzen ise FreeSync aktif oluyor hdmı ile

Son düzenleme:

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Oğuz
Bugün monitör elime geçti, elimde Acer nitro 16 var ve üzerinde sadece Hdmı girişi var. Monitör içinde dp kablosu çıktı. Ne yapmalıyım arkadaşlar, hdmı temin mi etmeliyim yoksa hdmı ile mi bağlamalıyım
Kardeşim monster pusat displayport kablo al. Rtx 4000 serisi desteği ve gsync aktif oluyor. Ben çoook kablo denedim en iyisi bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDMI kablosu ile bağlayabilirsin sorun olmaz bende aynı monitor var ve leptop'a hdmı ile bağlı
Arkadaşın dediği gibi dönüştürücü çok sağlıklı olmuyor
Not: işlemcin ryzen ise FreeSync aktif oluyor hdmı ile
Amd ryzen 7840 hs hocama, aktif oluyorsa çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim monster pusat displayport kablo al. Rtx 4000 serisi desteği ve gsync aktif oluyor. Ben çoook kablo denedim en iyisi bu
Başka bir arkadaş da bu kabloyu önerdi, hdmı ile yeterli verim alamadığımı düşünürsem bundan alacam hocam

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
Amd ryzen 7840 hs hocama, aktif oluyorsa çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir arkadaş da bu kabloyu önerdi, hdmı ile yeterli verim alamadığımı düşünürsem bundan alacam hocam
Oda olabilir ben typ-c girişini kullandığından dolayı HDMI ile kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Oda olabilir ben typ-c girişini kullandığından dolayı HDMI ile kullanıyorum
Hocam ben g24f2 almıştım daha önce iç panel kırıldı, şu an onda ki hdmı yı kullanmayı düşünüyorum. Senin kullandığın hdmı yype c ileymiş öyle anladım. O zaman bir problem oluşturur mu?

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
Hocam ben g24f2 almıştım daha önce iç panel kırıldı, şu an onda ki hdmı yı kullanmayı düşünüyorum. Senin kullandığın hdmı yype c ileymiş öyle anladım. O zaman bir problem oluşturur mu?
Kusura bakmayın biraz yanlış açıklamışım type-c portunda kulaklığımın dongle'si takılı olduğundan dolayı boşta değil o yüzden monitör'e HDMI üzerinden görüntü sağlıyorum ve bir problemim yok.
Ve evet kutu içinden çıkan HDMI kullanabilirsinin

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Kusura bakmayın biraz yanlış açıklamışım type-c portunda kulaklığımın dongle'si takılı olduğundan dolayı boşta değil o yüzden monitör'e HDMI üzerinden görüntü sağlıyorum ve bir problemim yok.
Ve evet kutu içinden çıkan HDMI kullanabilirsinin
Hocam taktım hdmı ile bir sorun gözükmüyor. Ekstra bir ayar gerekiyor mu freesync i açmak için. Şu an legion ayarlarında freesync premium auto ayarında. Bir de baika yapmamı önerdiğiniz ayar var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,063
Üyeler
166,145
Son üye
firlandgarling
Top Bottom