Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5 ms Monitör 4.999 tl

Aykut D.

80+ Gold

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Bekar
Leonvo R25 i-30 4500-4800TL fiyatlarında satılırken en çok tercih edilen ve en başarılı olan monitörlerde biriydi. Bence şu anki fiyatı da gayet iyi aslında. Paneli çok başarılı lenovo'nun bu modelinin. Bi de artık bu fiyatlara düzgün 24.inç 165-180hz monitör bulunmuyor hocam. MSI'ın bir monitörü var o ara sıra yine 4500lere düşüyor ama onun dışında fiyatlar arttı zaten. Ayrıca 1090p de 27inç genelde tercih edilmiyor.
model olarak baktıgımız da cok basarılı ıse vermek ısteyen verebılır tabı kı ben 24 inç çi değilim elimde 3 tane 27 inç 1080 p monıtor var mesafem yeterlı oldugu ıcın ''pixel sayma'' durumu bende söz konusu değil yakın zamanda lenovo nun 2k lık modelini sipariş vericem de 3 5 indirim bişiler bekliyorum da gelecek gibi durmuyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım hocam 4.5 civarına düşerse alınır gibi duruyo ama

msi 2412f monitörü var arasındaki fark verilir mi lenovo için sizce
5.5 olan monıtor 4.5 zor duser ama duserse kronık arızası bısı yoksa alınabılır bunu da ogrenmenın tek yolu forum da buna özel konu açmak

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Arif
model olarak baktıgımız da cok basarılı ıse vermek ısteyen verebılır tabı kı ben 24 inç çi değilim elimde 3 tane 27 inç 1080 p monıtor var mesafem yeterlı oldugu ıcın ''pixel sayma'' durumu bende söz konusu değil yakın zamanda lenovo nun 2k lık modelini sipariş vericem de 3 5 indirim bişiler bekliyorum da gelecek gibi durmuyor :D
Kesinlikle katılıyorum. O 2k'lık modelde benimde gözüm var ama 4060 ile işin içinden çıkabileceğimi sanmıyorum o yüzden pek bulaşasım yok açıkçası.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Sercan Güre
Aradaki 1000TL farka değmez bence. Lenovo kullanıyor olmama rağmen söylüyorum. MSI daha avantajlı şuan.
ben de aoc 24g2spu/bk var 2.monitör olarak alacağım aslında kod yazma video izleme gibi işler yapacağım ama almışken de iyi bişey alayım dedim msi monitörü sadece pivot değil sanırım ekran kartımda 4060ti 16gb 2k monitör de düşündüm bi ara ama vazgeçtim

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Arif
ben de aoc 24g2spu/bk var 2.monitör olarak alacağım aslında kod yazma video izleme gibi işler yapacağım ama almışken de iyi bişey alayım dedim msi monitörü sadece pivot değil sanırım ekran kartımda 4060ti 16gb 2k monitör de düşündüm bi ara ama vazgeçtim
Pivot mu değil mi bilmiyorum hocam. Ama ikinci monitör olarak kullanmak için bence gayet iyi. Tabii çevirip kullanacağım diyorsanız ve pivot yoksa bilemiyorum.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Sercan Güre

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Konuyla Alakasız Mesaj: Konu Açın Lütfen
Edit: Konu açmayım diye mesaj yazdım 27 inch 240 hz tavsiyesi isteyerek. Spam olarak işaretlenmiş. İndirim konusu altında zaten 27 inch 2k önerilmiş mesajlarda alternatif olarak. Ne hikmetse benim mesaj spam :D diğer mesajları da alakasız şekilde uyarı vermeniz lazım. Sanki ekran kartı tavsiyesi istedik bu konu altında.

Son düzenleme:

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Arif
pivot değil hocam https://www.amazon.com.tr/MSI-PRO-M...6b1-415c-ba4b-b6cab6184862&pd_rd_i=B0CGVB9FTB 2.monitör olarak bunu da düşündüm aslında bilemedim valla 4 e falan ips güzel bişey bulsam onu alırım diye de düşündüm
Hocam bence ıps olup olmamasına çok takılmaya gerek yok. Ben bundan bir kaç ay öncesine kadar çift monitör kullanıyordum biri VA biri IPS paneldi. Renkte farklılıklar vardı ama ikinci monitörde asıl mesele işlevi oluyor genelde. Zaten oyun vs de oynanmayacağı için bence çok takmamak gerek paneli.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Sercan Güre
Hocam bence ıps olup olmamasına çok takılmaya gerek yok. Ben bundan bir kaç ay öncesine kadar çift monitör kullanıyordum biri VA biri IPS paneldi. Renkte farklılıklar vardı ama ikinci monitörde asıl mesele işlevi oluyor genelde. Zaten oyun vs de oynanmayacağı için bence çok takmamak gerek paneli.
haklısınız hocam

şu 2 monitör arasında kaldım çok para da harcamak istemiyorum aslında bir de kardeşime de almayı düşünüyorum iç mimar çizim render ile uğraşacak bunlar olurmu onun için de

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
Berbat falan sallamayın. Ben kullanıyorum bu fiyata 240hz yok zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Serhat Aydın
Leonvo R25 i-30 4500-4800TL fiyatlarında satılırken en çok tercih edilen ve en başarılı olan monitörlerde biriydi. Bence şu anki fiyatı da gayet iyi aslında. Paneli çok başarılı lenovo'nun bu modelinin. Bi de artık bu fiyatlara düzgün 24.inç 165-180hz monitör bulunmuyor hocam. MSI'ın bir monitörü var o ara sıra yine 4500lere düşüyor ama onun dışında fiyatlar arttı zaten. Ayrıca 1090p de 27inç genelde tercih edilmiyor.
hocam sistem topluyorumda 27 inç arıyorum 2k sı yokmu bunun

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Arif
Hocam iç mimarlık falan bu konularda ne yeterlidir değildir hiç bilmiyorum. Ben ikinci monitörü oyun oynarken herhangi bir iş yaparken müzik dinlemek, basit oyunlar oynarken dizi-film izlemek için kullanan biriyim.

hocam sistem topluyorumda 27 inç arıyorum 2k sı yokmu bunun

2k 27 inç bu var hocam.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Va panel alınır mı sizce? Rekabetçi oyunlar için
Beyler monitörü 1 yıl önce aldım va diye almamazlık yapmayın bence. Ghosting yok renkler diğer va lara gore çook daha iyi ips e yakın. Yani fps oyunu için çok iyi bir monitör. Ve bu arada monitör 280hz oc var ama 30dk sonra kapanıyor. Ben bunun için bir çözüm buldum. 280 oc açıyorsun monitörün arkadindaki tuşlar ile ondan sonra Nvidia veya amd nin yazılımından özel çözünürlük ayarladığıniz kisimdan 280hz olarak yeni bir profil açıyorsunuz bu şekilde sürekli 280hz olarak kullanabilirsiniz.

Top Bottom