Neler Yeni

lenovo Legion r25i 30 240Hz++ 9070 Ekran kartında darboğaz yapar mı ?

cagzcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çağatay
Arkadaşlar bende bu monitör var sistem düzmeyi düşünüyorum dizdiğim sistem 9070xt olucak büyük ihtimal bu monitörde bu ekran kartı darboğaz yapar mı

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Koç
Monitörle ekran kartı ne alaka anlamadım ama yapmaz :D Bunun dışında 9070xt ekran kartı için 2K bir monitör tercih etseniz daha iyi olur. İşlemciniz ne

cagzcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çağatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörle ekran kartı ne alaka anlamadım ama yapmaz :D Bunun dışında 9070xt ekran kartı için 2K bir monitör tercih etseniz daha iyi olur. İşlemciniz ne
Hocam hali hazırda bende böyle bir monitör var aktif olarak kullanmakdayım 1-2 haftadır sistem araştırıyorum monitörüm 2K değil diye darboğaz yaşarsın diyenler oldu emin olmak için buraya sormak istedim. Çok fazla bilgi bilmiyorum hem sistemle bu konularla ilgili.

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Koç
Hocam hali hazırda bende böyle bir monitör var aktif olarak kullanmakdayım 1-2 haftadır sistem araştırıyorum monitörüm 2K değil diye darboğaz yaşarsın diyenler oldu emin olmak için buraya sormak istedim. Çok fazla bilgi bilmiyorum hem sistemle bu konularla ilgili.
sistemi 1080p de kullanacağın için darboğaz olma ihtimali var yoksa bu durum monitörle alakalı değil. İşlemcinizi söylerseniz ona göre darboğaz olup olmayacağını söyleyebilirim 1080p de

cagzcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çağatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha sistemi dizmedim bu ekran kartına r5 7600x olur mu güzel performans verir mi ya da sen ne önerirsin 1080p de darboğaz olmaması için

Top Bottom