teşekkürler hocam. ölü piksel oranı fazla diyorlar da sıkıntı dediğim oydu yoksa evt güzel monitör araştırdığıma göre.O monitör seni üzmez güle güle kullan
teşekkürler hocam. ölü piksel oranı fazla diyorlar da sıkıntı dediğim oydu yoksa evt güzel monitör araştırdığıma göre.O monitör seni üzmez güle güle kullan
Hoparlör ve Pivot yok bildiğime göreteşekkürler hocam. ölü piksel oranı fazla diyorlar da sıkıntı dediğim oydu yoksa evt güzel monitör araştırdığıma göre.
ölü piksel çıkabillir her monitorde onun dışında kronik sıkıntısı yokmerhaba arkadaşlar lenovo r25i-30 almayı düşünüyorum özellikler bakımından rakiplerinin önünde gibi. ama aklımda kalan şeyler var.
bu monitörü kullanan varsa ışık sızması, ghosting, ölü piksel vs gibi herhangibir kronik sıkıntısı var mı veya farklı bi sorun yaşandı mı yazabilir misiniz
onlar o kadar önemli değil hocam.Hoparlör ve Pivot yok bildiğime göre
2k almak istediğin var mı model bende arıyorum daBen 4 aydır kullanıyorum. Çok memnunum ama satılığa çıkaracağım. 2k monitör alacağım. İstiyorsan sana verebilirim.
Curved alacağım. Flat kullanmak istemiyorum artık.2k almak istediğin var mı model bende arıyorum da