benim talebi onaylamışlarDostum bende de 1 tane çıktı sadece siyah ekranda var. Hepsiburadaya değişim talebinde bulundum.
köşelerde olsa çok problem değil de ekranın ortalarında olunca her saniye görüyorsun ister istemez yabence 1-2 ölü pixel için ugraşmaya değmez. Bendede aynı monitör var 1 tane küçük pixel vardı şuan nerede oldugunu bile unuttum.
O kadar para verilip bir de ölü piksel çıkıyorsa. Bence değiştirmek en mantıklısı.. İlerde satmak istediğinde o ölü piksel çok fiyat kırarbence 1-2 ölü pixel için ugraşmaya değmez. Bendede aynı monitör var 1 tane küçük pixel vardı şuan nerede oldugunu bile unuttum.
monitörden memnun musun ? ben de almayı düşünüyorum.bence 1-2 ölü pixel için ugraşmaya değmez. Bendede aynı monitör var 1 tane küçük pixel vardı şuan nerede oldugunu bile unuttum.
çok memnunum. Daha önce ASUS kullandım hep ama artık LG deyim.monitörden memnun musun ? ben de almayı düşünüyorum.
Beğenmedim de gönder bence ölü piksel var dersen garantiye falan gitme ihtimali var.şaka gibi yeni gelen üründe de 5 tane ölü piksel var ne bu kronik sorunlu falan mı