kullanım kılavuzunu okudum bişey anlamadım videosunu çeken de olmamış bu monitörün sürücüsü nasıl kuruluyor bilen biri yardım edebilir mi ?
İndir kur .
İçinde .inf, .sys ve .dll dosyaları mı var sadece?indirdim zaten.problem şu nasıl kuracam
zipten çıkardınmı ?indirdim zaten.problem şu nasıl kuracam
evetİçinde .inf, .sys ve .dll dosyaları mı var sadece?
hayır. yeni klasöre mi çıkartayım? bu arada monitörde 2 tane ölü picel var sabaj kontrol etmiştim yoktu az önce fark ettim 3 tane varzipten çıkardınmı ?
Masaüstüne atın. Sağ tık yükle yapın. icm profilini el ile kendiniz de ayarlayabilirsiniz bu arada. Gerçi sürücüyü kurunca kendi ayarlar herhalde.evet
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır. yeni klasöre mi çıkartayım? bu arada monitörde 2 tane ölü picel var sabaj kontrol etmiştim yoktu az önce fark ettim 3 tane var
ölü piksel ilerde artar mı çok sorun olur mu? bir daha uğraşmak beklemek istemiyorum cidden
Masaüstüne atın. Sağ tık yükle yapın. icm profilini el ile kendiniz de ayarlayabilirsiniz bu arada. Gerçi sürücüyü kurunca kendi ayarlar herhalde.
.infye olan yani alttakine sağ tık yükle yapın.Alıntıyı görüntüle
üçünü de masaüstüne attım. hepsine sağ tık yaptım hiçbirinde yükle yok. açmaya çalıştım üçünü de, hiç bir şey olmadı. klasöre atıp orda da denedim aynı
Daha fazla demeniz lazım Windows 11'de sağ tık menüsünde.profil yükle yazıyordu bastım hiç bir şey olmadı
Her neyse. Aygıt yöneticisinden monitör kısmından sağ tık sürücü güncelleştirmesine basıp, 2. seçeneğe basıp, oradan konum olarak masaüstüyü seçip ileri diyebilirsiniz. Zaten kurulmuşsa bu dediğimi yapmanıza gerek yok tabii.benimki win 10