fruko.gzz
80+ Silver
VAR MI PEKİ İKİNCİ İADE TURUMUZ?
VAR MI PEKİ İKİNCİ İADE TURUMUZ?
Yüzüklerin efendisindeki orkların zekasına eşdeğer bir yorum olmuş.Oh beter olun geleceğinimi sandınız bide 40 sayfa konuşmuşsunuz
DURVAR MI PEKİ İKİNCİ İADE TURUMUZ?
Göndersinler diye yapılan yorumlar iptal yediler mi acaba onlar daŞu da aşırı mantıksız bir olay. Ürüne nasıl gelmeden yorum yaptırmaya izin veriyor. Böyle işkembeden 5 yıldız verilmesi enteresan.
Alıntıyı görüntüle
O Fiyata satabilir bence. Nakit olsa alırdım eksik bir özelliği yokVAR MI PEKİ İKİNCİ İADE TURUMUZ?
Yorumlara bakınca anlaşılıyor zaten kerizlerin yazdığı. Hepsinin elinde patladı. Asıl iptal olunca silinmesi lazım yorumların. Neden silinmiyor?Şu da aşırı mantıksız bir olay. Ürüne nasıl gelmeden yorum yaptırmaya izin veriyor. Böyle işkembeden 5 yıldız verilmesi enteresan.
Alıntıyı görüntüle
O firmayı yalamak gibi bişi. İyi yorum yapalım belki gönderirler.Şu da aşırı mantıksız bir olay. Ürüne nasıl gelmeden yorum yaptırmaya izin veriyor. Böyle işkembeden 5 yıldız verilmesi enteresan.
Alıntıyı görüntüle
Bence ondan dolayı böyle bir şey yapılmış olabilir gibideYorumlara bakınca anlaşılıyor zaten kerizlerin yazdığı. Hepsinin elinde patladı. Asıl iptal olunca silinmesi lazım yorumların. Neden silinmiyor?
Sanmıyorum. Yapmaz değil, Hepsiburada'dan beklerim ama bu sadece almaları için yalvarma çabaları. Yorum isteselerdi, koyarlardı bence.Bence ondan dolayı böyle bir şey yapılmış olabilir gibide
Anılı işten atmışlar galibaSanmıyorum. Yapmaz değil, Hepsiburada'dan beklerim ama bu sadece almaları için yalvarma çabaları. Yorum isteselerdi, koyarlardı bence.
Daha demin bağlandı sonra kaçtı o Anıl değil miydiAnılı işten atmışlar galiba
Dün ki olayı anlatınca chatten düşüyorlar nedenseDaha demin bağlandı sonra kaçtı o Anıl değil miydi