❌İndirim Bitti! Lenovo Legion180Hz G-SYNC HDR10 Premium IPS Panel FHD Oyuncu Monitör 4.999tl

Sizde varmi bu cihazdan yani matikmi yurutuyorsunuz anlamadim
bende yok yukarda bu sorunun sebeb olabileceği maddeleri yazdım. olmuyorsa yazılım sorunu vardır yada yukarda yazdığım diğer maddelerden biri. ek olarak nvidia varsa panelden manuel oc edilebilir zaten.

bende yok yukarda bu sorunun sebeb olabileceği maddeleri yazdım. olmuyorsa yazılım sorunu vardır yada yukarda yazdığım diğer maddelerden biri. ek olarak nvidia varsa panelden manuel oc edilebilir zaten.
Tahmin ettigim gibi mantik yurutuyorsunuz tşk hic yardimci olmadin

Tahmin ettigim gibi mantik yurutuyorsunuz tşk hic yardimci olmadin
Ne yürütüceksin bu durumda mantıktan başka ? maddeleri saydım evine gelip monitörü açıp anakartına mı bakmam lazım. ne bekliyorsun ? 180hz yazmışlarsa stabil 180hz'da calısmalı yukarda attıgım panellook spec'ınde de zaten 180hz desteklediği yazıyor kendi sitesinde de yazıyor. defalarca aynı şeyi tekrarlatmayın insana.

Tama desteklemiyor demiyorumki ama stabil vermiyor oc moddunda veriyor sadece 30 dk ustu yok servisle bire bir konustum ben dedim servis tekiler saliyor sana guvendim seninde teori cikti fikir ama ici dolu değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,178
Üyeler
174,318
Son üye
Therk
Geri