Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion180Hz G-SYNC HDR10 Premium IPS Panel FHD Oyuncu Monitör 4.999tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yılmaz Anar
sürekli verir sürekli vermiyorsa 1 ya kablonda sorun vardır 2 ya ayarlarında sorun vardır 3 monitör yazılımı güncel değildir 4 monitör anakart'ında sorun vardır.
Sizde varmi bu cihazdan yani matikmi yurutuyorsunuz anlamadim

GirayHan

80+ Platinum
Sizde varmi bu cihazdan yani matikmi yurutuyorsunuz anlamadim
bende yok yukarda bu sorunun sebeb olabileceği maddeleri yazdım. olmuyorsa yazılım sorunu vardır yada yukarda yazdığım diğer maddelerden biri. ek olarak nvidia varsa panelden manuel oc edilebilir zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yılmaz Anar
bende yok yukarda bu sorunun sebeb olabileceği maddeleri yazdım. olmuyorsa yazılım sorunu vardır yada yukarda yazdığım diğer maddelerden biri. ek olarak nvidia varsa panelden manuel oc edilebilir zaten.
Tahmin ettigim gibi mantik yurutuyorsunuz tşk hic yardimci olmadin

GirayHan

80+ Platinum
Tahmin ettigim gibi mantik yurutuyorsunuz tşk hic yardimci olmadin
Ne yürütüceksin bu durumda mantıktan başka ? maddeleri saydım evine gelip monitörü açıp anakartına mı bakmam lazım. ne bekliyorsun ? 180hz yazmışlarsa stabil 180hz'da calısmalı yukarda attıgım panellook spec'ınde de zaten 180hz desteklediği yazıyor kendi sitesinde de yazıyor. defalarca aynı şeyi tekrarlatmayın insana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yılmaz Anar
Tama desteklemiyor demiyorumki ama stabil vermiyor oc moddunda veriyor sadece 30 dk ustu yok servisle bire bir konustum ben dedim servis tekiler saliyor sana guvendim seninde teori cikti fikir ama ici dolu değil

kadirz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir SAĞLAM
Instagram
kadirz123
Steam
kadirz123
Twitter