Lenovo Loq 15AHP10 alınır mı?

Bu satıcıdan bu laptop alınır mı ?

Hocam bu çürüme bu parayı vereceğine acer alsan lenovo loq da anakart yanması kronik diye okudum yorumlar da.

Bugün ben bu ürünü sipariş verdim bana mantıklı geldi ekranı büyük 17.3 “ ama

Hocam bu çürüme bu parayı vereceğine acer alsan lenovo loq da anakart yanması kronik diye okudum yorumlar da.

Bugün ben bu ürünü sipariş verdim bana mantıklı geldi ekranı büyük 17.3 “ ama
reis 4050 nerde 5060 nerde gözünü sevim

Bu satıcıdan bu laptop alınır mı ?

Alınır bir kroniği yok gibi şuanlık önceki seriler gibi anakart yanması vesaire.Bu yeni loqlarda fanlar büyüdü daha iyi soğutuyor.Bir de klavye rgb değil düz beyaz ışıklı haberin olsun.İşlemcisi ryzenin yeni serisinden güç tüketimi çok daha düşük intele göre ama performans biraz daha kötü muadil intellere kıyasla.Bence tercih edilebilir

Alınır bir kroniği yok gibi şuanlık önceki seriler gibi anakart yanması vesaire.Bu yeni loqlarda fanlar büyüdü daha iyi soğutuyor.Bir de klavye rgb değil düz beyaz ışıklı haberin olsun.İşlemcisi ryzenin yeni serisinden güç tüketimi çok daha düşük intele göre ama performans biraz daha kötü muadil intellere kıyasla.Bence tercih edilebilir
RGB istemiyorum zaten masaüstü bilgisayarım var bunu daha çok film izemek için kullanıcam. Fiyatı 5 bin TL arttı artık o kadar mantıklı değil gibi. Üstte attığım erazer nasıl sence?

RGB istemiyorum zaten masaüstü bilgisayarım var bunu daha çok film izemek için kullanıcam. Fiyatı 5 bin TL arttı artık o kadar mantıklı değil gibi. Üstte attığım erazer nasıl sence?
Kağıt üstünde iyi ama marka hakkında pek bir bilgim yok Abdullah abi öneriyordu ama.Bu arada sadece film tarzı düşünüyorsan macbook veya matebook tarzı bir şey daha mantıklı olmaz mı, Yoksa oyun ds oynayacak mısın?

Kağıt üstünde iyi ama marka hakkında pek bir bilgim yok Abdullah abi öneriyordu ama.Bu arada sadece film tarzı düşünüyorsan macbook veya matebook tarzı bir şey daha mantıklı olmaz mı, Yoksa oyun ds oynayacak mısın?
Oyun oynayacağımı sanmıyorum. Oynarsam küçük oyunlar oynarım onu da her bilgisayar kaldırır zaten. Macbooktan hiç anlamıyorum açıkçası f/p olarak kötü değil mi onlar?

Fiyat değişti indirimler bittiği için senin aldığının fiyatı da fazla 4050ye göre iptal etmelisin.

Buna bakabilirsin.
Ben erazer istemedim zaten ekran kartı çok önemli değil ben oyun oynamıyorum ama oynarsam diye aldım vaktim olmadı yaza belki olur.
32 ram ve 1 tb ssd 17.3 ekran çok önemliydi.
Cs go oynadım sadece yarım saat dün yarım saatte bugün cumartesiye kadar çok zor yaza kadar böyle gider.

Şu amd ve çin üretimli anakartlardaki işlemciler için anakart yanıyor ibaresini kullanmasalar güzel olucak.boş yere millette kötü marka imajı oluşturuyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,520
Üyeler
186,075
Son üye
Mtk992
Geri