Lenovo LOQ 15IAX9 gtı20 alınır mı?

Konu sahibine sen elinde İ5 12450HX ve 4060 ile alakası olmayan tanıdığının modelini önermeye devam edebilirsin ama unutma forumda zibilyon tane loq anakartı hakkında konu var daha doğrusu forumlarda bu konulardan çok var ve diğer markalara modellere oranla 100 kat daha fazla. Sadece uyarmak istedim konu sahibinin başı ağırır ise bu konuda seni ilgilendiriyor bu.

Modelin birebir aynısı: https://www.technopat.net/sosyal/konu/lenovo-loq-15iax9-anakart-yanmasi.3577797/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibinin modelinin incelemelerini paylaştım işte sorun ne diye sormadın mı sen ?
Ya dostum ne alaka ben bir şey önermedim sunmadım nerenden ne uyduruyorsun/çıkartıyorsun? :D

Evet hxlerde ne sorun var diye sordum arkadaşınki i5 hx ben 7 ve 9dada aynı sorun var mı diye sordum konuyu nerelere getirdin kaldı ki ben burda bir şey önermedim kimseye sadece soru sordum.

Türkçe okuma anlamanı arttırmanın öneririm tanıdığının modelini önerdin dediğin yerde patladım... hayır burda ısınma sorunu olduğunu belirtmeme rağmen bunu yazarken nasıl bunu yazabilirsin wkdowojfepdk

Konudan sapma sen arkadaşa yardımcı ol boşver

Yinede konu sahibine tavsiyem daha bilgili birinden bilgi alması olur.

@İsimbulamajim bak istersen

Nerde savunma yapıyorum tam olarak :D sana soru sordum sadece neden hx serisi önermiyorsun diye bilmediğim bir şey varsa öğrenmek için dedim monsterın i7 12hxliside var başja arkadaşımda ısınma hariç sorun olmadı 1.5 2 yıldır soru sordum ne kurdun kafandan aşırı saçma düşünüyorsun basit bir soru sordum :D
Google'ye LOQ i5 12450HX anakart yazsan çıkacak ne sorun olduğu :D. Google kullanmayı bilmeden de konuya gelmeyin :D. Sadece şu inceleme konusuna tıklasan okusan ne olduğunu görürsün. Bir de hala neyi savunmuşum diye soru soruyor ? Görende ben sorunsuz modeli linç ediyorum sanacak. 🤷‍♂️🤷‍♂️

Lenovo için değil tanıdığımda i9 13980hx kullanıyor dellin
Aynen LOQ'u da ben savundum, Lenovo için değil İ9 13980HX ben kullanıyorum yakının değil. (y)
Ya dostum ne alaka ben bir şey önermedim sunmadım nerenden ne uyduruyorsun/çıkartıyorsun? :D

Evet hxlerde ne sorun var diye sordum arkadaşınki i5 hx ben 7 ve 9dada aynı sorun var mı diye sordum konuyu nerelere getirdin kaldı ki ben burda bir şey önermedim kimseye sadece soru sordum.

Türkçe okuma anlamanı arttırmanın öneririm tanıdığının modelini önerdin dediğin yerde patladım... hayır burda ısınma sorunu olduğunu belirtmeme rağmen bunu yazarken nasıl bunu yazabilirsin wkdowojfepdk

Konudan sapma sen arkadaşa yardımcı ol boşver

Yinede konu sahibine tavsiyem daha bilgili birinden bilgi alması olur.

Senin de Google kullanma becerini arttırmanı öneririm. :unsure:

Gerçekten anakart problemi duymamış olmana çok şaşırdım, i5 hx için konuştuğumu da yukarıda söyledim ve arkadaşın modeli harici bir marka veya modele yönelmesini söyledim.

Mesajlarımın hiçbirinde komple Lenovo almayın dediğimi veya tüm HX'lerde sorun var dediğimi hatırlamıyorum. Konuda ki model için yazdım

Konudan sen sapıyorsun ayrıca madem konudan ben sapıyorum mesajımı alıntılayarak bunu devam ettirmemek senin elinde

Gidip destekçi çağırdın herhalde, sizinle daha fazla boş vakit harcayamayacağım konuda bahsedilmesi gereken her şeyden bahsettim ve kaynakta paylaştım zaten. İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Google'ye LOQ i5 12450HX anakart yazsan çıkacak ne sorun olduğu :D. Google kullanmayı bilmeden de konuya gelmeyin :D. Sadece şu inceleme konusuna tıklasan okusan ne olduğunu görürsün. Bir de hala neyi savunmuşum diye soru soruyor ? Görende ben sorunsuz modeli linç ediyorum sanacak. 🤷‍♂️🤷‍♂️

Aynen LOQ'u da ben savundum, Lenovo için değil İ9 13980HX ben kullanıyorum yakının değil. (y)

Senin de Google kullanma becerini arttırmanı öneririm. :unsure:

Gerçekten anakart problemi duymamış olmana çok şaşırdım, i5 hx için konuştuğumu da yukarıda söyledim ve arkadaşın modeli harici bir marka veya modele yönelmesini söyledim. Mesajlarımın hiçbirinde komple Lenovo almayın dediğimi veya tüm HX'lerde sorun var dediğimi hatırlamıyorum. Konuda ki model için yazdım

Konudan sen sapıyorsun ayrıca madem konudan ben sapıyorum mesajımı alıntılayarak bunu devam ettirmemek senin elinde
Acınası gerçekten hala lenovo diyor bu kafa ile devam et dostum konudan sapmadım hx işlemfilerde ne sorun var dedim (hem konu sahibine bilgi alabilirdi) ama malum algılama kapasiten yerlerde olduğundan konuyu saptırdın üslup desen oda yok ailene üzüldüm.

Anakart sorunu zaten lenovoda var ben sana dedim neden hx önermiyorsun hâla anakartla alakalı değil ama işte türkçen olmadığı için anlaşamıyoruz. Neyse sana hayatında bol şans dostum.

Konu sahibinede daha bilgili biriyle konuşmasını tercih ederim arkadaşın konusunu dahada zedelemek istemiyorum. Ne yazarsa yazsın bu bilgisiz arkadaş kâle almayacağım.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Acınası gerçekten hala lenovo diyor bu kafa ile devam et dostum konudan sapmadım hx işlemfilerde ne sorun var dedim (hem konu sahibine bilgi alabilirdi) ama malum algılama kapasiten yerlerde olduğundan konuyu saptırdın üslup desen oda yok ailene üzüldüm.

Anakart sorunu zaten lenovoda var ben sana dedim neden hx önermiyorsun hâla anakartla alakalı değil ama işte türkçen olmadığı için anlaşamıyoruz. Neyse sana hayatında bol şans dostum.

Konu sahibinede daha bilgili biriyle konuşmasını tercih ederim arkadaşın konusunu dahada zedelemek istemiyorum. Ne yazarsa yazsın bu bilgisiz arkadaş kâle almayacağım.
HX nerede almayın demişim i5 12450HX hele yazarak boşuna mı ekledim işlemci ismini oraya ?

Uygunsuz davranış
HX nerede almayın demişim i5 12450HX hele yazarak boşuna mı ekledim işlemci ismini oraya ?
Dağda yaşayanların Türkçesi daha iyi be olm utan ailenden görmesinler bu rezalet yazılarını utanırlar senden

Hala konudan sapıyorsun zeka yoksunu çocuk :D birde destekci çağırmış demiş ben sadece senin yerine daha bilgili birini yönlendirdim

Boşuna yaşama sen ya algılama kabiliyetin yok aşırı üzüldüm ve acıdım dostum bol şans hayatında

Acınası gerçekten hala lenovo diyor
Aynen Lenovo diyorum bunu sen mi engelleyeceksin ?
bu kafa ile devam et dostum konudan sapmadım
Sen gelene kadar konu harbiden konu gibiydi artık Lenovo anakart olayından beter oldu.
hx işlemfilerde ne sorun var dedim (hem konu sahibine bilgi alabilirdi)
Tamam işte açıkladım ya ? Okuma yazman yok mu ?
ama malum algılama kapasiten yerlerde olduğundan konuyu saptırdın üslup desen oda yok ailene üzüldüm.
Algılama kapasitesi senin yerlerde bir de yetmiyormuş gibi konuda kimse ile 2 kelam edemiyorsunuz. Bir tane kelimemi algılayabilip düzgün cevap verebilmiş değilsiniz. 7 kuşağına üzüldüm.
Anakart sorunu zaten lenovoda var ben sana dedim neden hx önermiyorsun
Ooo gelişme var anakart sorununu kabul ettik.
neden hx önermiyorsun
HX önermiyorum değil İ5 12450HX olan modeli önermiyorum.
türkçen olmadığı için anlaşamıyoruz. Neyse sana hayatında bol şans dostum.
Türkçe klavye ile klavye delikanlılığını azalt kardeşim.
Neyse sana hayatında bol şans dostum.

Aynen okula gidip konuya bilgi vermek için diploma da alalım mı ? Zedelemek istemeyip bu kadar çirkin üslupla konuşmayı ben bu kadar iyi başaramadım daha kahve de içeriz senle. Soru soran ben değilim unutma konu hakkında soru soran sensin, benim bilgimi de ölçecek kişi sen değilsin. Soruyu soran bilgi ölçmek için soru sormaz bilgi almak için soru sorar o bilgiyi ölçmek için saygın biri olman lazım veya teknik servis.

Çocuğa bak soru sordum diyor konu sahibi de bilgilensin diye istediği yanıtı ve ilgiyi alamayınca çemkiriyor. Sözde iyilik istiyor. :D
Sorunun cevabını madem beğenmedin veya yetersiz buldun objektif bir şekilde eleştirirsin, siyasi parti eleştirisi yapar gibi konuya gelip model önermemeye çalışan birini rencide edecek linç girişimlerini git anana babana yap senin gibi bir ton insan geliyor bu foruma en çokta laptop konularında varlar alıştık artık.

Son düzenleme:
Nasıl içerlenmiş gece gece köpek güldürdü hahaha adamsın <3 okuma yazmanı geliştir ailen utanmasın dostum

Cidden utan ya ailene birdaha bakma yüzüne falan bu zeka geriliği ile aşırı Acınası yeni yeni zoraki beynine sokarak anlamış kelimeleri helal olsun

Dediğim gibi bu son yazım aşırı Acınası bir durumdasın obez falansqn dahada patlayacağım. Bu beyinle iyi yaşamışsın tebrikler beyin yoksunu ezik ucube. Hayatında bol şans ailene üzüldüm senin gibi bir ucubeye bakıyorlar

Konu sahibinden özür dilerim bu kadar zeka yoksunu biri olduğunu bilmiyordum bilsem bu zekasıza soru sormazdım

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Nasıl içerlenmiş gece gece köpek güldürdü hahaha adamsın <3 okuma yazmanı geliştir ailen utanmasın dostum

Cidden utan ya ailene birdaha bakma yüzüne falan bu zeka geriliği ile aşırı Acınası yeni yeni zoraki beynine sokarak anlamış kelimeleri helal olsun

Dediğim gibi bu son yazım aşırı Acınası bir durumdasın obez falansqn dahada patlayacağım. Bu beyinle iyi yaşamışsın tebrikler beyin yoksunu ezik ucube. Hayatında bol şans ailene üzüldüm senin gibi bir ucubeye bakıyorlar

Konu sahibinden özür dilerim bu kadar zeka yoksunu biri olduğunu bilmiyordum bilsem bu zekasıza soru sormazdım
Üşendin yazmaya tabii, sabaha kadar konuşabiliriz ama önce dilini düzelt. Dilini benden daha fazla bozdun, konu belki de senin yüzünden kilitlenecek çünkü o kullandığın ifadeyi rapor etmek zorundayım. Konu sahibinden özür dilemek yerine klavye delikanlılığı yapmayacaktın, hem konuya benden sonra geliyorsun hem konu sahibinden çok konuşuyorsun. Aç başka konu bende geleyim çok bilgilisin madem bana öğretirsin ama sen meydan yiğit görsün kıvamında mesajlar atmaya devam etmeyi tercih ediyorsun ve edeceksin forumda belli ki.

Yine küçük kafasından birşeyler kurmuş yazmaya üşenmişim. Bomba bu cocuk ya 🤣
Bana bomba diyen çocuğua bak, Lenovo ve intel kullanıcıları bu kadar Lenovo veya intel savunmuyordur herhalde akrabanı istihdam ettiler şirkete. Kafamda bir şeyler kurmuş olsam bile senin güzel ışıl ışıl parlak kafandan daha iyi olacağı kesin.

Hocam siz yine de en azından daha iyi olduğunu bildiğiniz model varsa yardımcı olursanız benim için çok iyi olur
Sorunuz taşkınlık çıkaran biri yüzünden havada kaldı çok özür dilerim. 🙏
Belli bir seviye aşılınca kendisini rapor ettim ve moderatörler gerekeni yaptı saolsunlar ilgilendiler.

Kendim de bir hata yaptıysam kusura bakmayın, elinizdeki bütçe için Victus gibi modeller öne çıkıyor, Victus'un sanırım belli modellerinde hall sensör sorunu varmış o modeller hariç alınabilir.

Eğer fan sesine takılmazsanız Excalibur'ların bazıları f/p oluyor ama beklentiniz yüksek olmasın sonuçta yerli marka. Oyun laptopu alırken yanına kaliteli ptm7950 gibi termal pad veya macun almanızı tavsiye ederim pumout yapabiliyorlar ısılar çok yüksek oluyor yoksa. Bakımını 6 ayda 1 yaptırın veya siz yapın laptopa tozlanma veya macun değiştirme için bakım yapmak zor değil.

Son düzenleme:
Sorunuz taşkınlık çıkaran biri yüzünden havada kaldı çok özür dilerim. 🙏

Belli bir seviye aşılınca kendisini rapor ettim ve moderatörler gerekeni yaptı.

Kendim de bir hata yaptıysam kusura bakmayın, elinizdeki bütçe için Victus gibi modeller öne çıkıyor, Victus'un sanırım belli modellerinde hall sensör sorunu varmış o modeller hariç alınabilir. Eğer fan sesine takılmazsanız Excalibur'ların bazıları f/p oluyor ama beklentiniz yüksek olmasın sonuçta yerli marka.
Hocam hiç sıkıntı değil insanlık hali bazen 2 tarafta da sinirler verilebiliyor. Bu bütçedeki victuslar sorunlu olarak belirtilen modeller malesef. Lenovolarda da sorun olduğu belirtiliyor ancak victuslar göre daha nadir gibi geldi bana ve 3 yıl garantisi olması yönünden acaba Lenovo loq mu alayım diye düşünüyorum

Hocam hiç sıkıntı değil insanlık hali bazen 2 tarafta da sinirler verilebiliyor. Bu bütçedeki victuslar sorunlu olarak belirtilen modeller malesef. Lenovolarda da sorun olduğu belirtiliyor ancak victuslar göre daha nadir gibi geldi bana ve 3 yıl garantisi olması yönünden acaba Lenovo loq mu alayım diye düşünüyorum
Dediğim gibi i5 12450HX yerine başka bir işlemciye sahip LOQ varsa bütçenizde 4060'lı onu alabilirsiniz. Yukarıda paylaştığım videoda Recep Baltaş'ın ve anket var içerisinde %10'a yakın ankette i5 12450HX laptopta anakart şikayeti için oy verilmiş modellerin listesinde yer alıyor. Ben uyarmak istedim, isterseniz alabilirsiniz onu da forumda kullanan kişi çok ve PTM 7950 uygulayıp w limiti koyarak belki de anakartı yakmadan kullanabilirsiniz dereceler nispeten düşük olacağından bu sayede anakart arızası ihtimalini azaltmış olursunuz ama ben olsam risk almazdım. Kendim Excalibur G870 kullanıyorum bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,197
Üyeler
184,274
Son üye
oysaherkesoldurursevdigni
Geri