- Reaksiyon skoru
- 50
Ya dostum ne alaka ben bir şey önermedim sunmadım nerenden ne uyduruyorsun/çıkartıyorsun?Konu sahibine sen elinde İ5 12450HX ve 4060 ile alakası olmayan tanıdığının modelini önermeye devam edebilirsin ama unutma forumda zibilyon tane loq anakartı hakkında konu var daha doğrusu forumlarda bu konulardan çok var ve diğer markalara modellere oranla 100 kat daha fazla. Sadece uyarmak istedim konu sahibinin başı ağırır ise bu konuda seni ilgilendiriyor bu.
Modelin birebir aynısı: https://www.technopat.net/sosyal/konu/lenovo-loq-15iax9-anakart-yanmasi.3577797/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu sahibinin modelinin incelemelerini paylaştım işte sorun ne diye sormadın mı sen ?
Evet hxlerde ne sorun var diye sordum arkadaşınki i5 hx ben 7 ve 9dada aynı sorun var mı diye sordum konuyu nerelere getirdin kaldı ki ben burda bir şey önermedim kimseye sadece soru sordum.
Türkçe okuma anlamanı arttırmanın öneririm tanıdığının modelini önerdin dediğin yerde patladım... hayır burda ısınma sorunu olduğunu belirtmeme rağmen bunu yazarken nasıl bunu yazabilirsin wkdowojfepdk
Konudan sapma sen arkadaşa yardımcı ol boşver
Yinede konu sahibine tavsiyem daha bilgili birinden bilgi alması olur.
@İsimbulamajim bak istersen