Aldim ben bu laptopu kurulumunu fln herseyini yaptim hoparlör ü bozuk göndermişler bana çalışmıyor + garantisi 3 ay onceden başlamış 21 ay garantili geldi. İade edeceğim.Sepette Amazon indirimi ile 30799 TL. 6 ay peşin taksit de var.
4060da 230w adaptör geliyor 4060 olanında bu sorun yokBen de aynı durumdayım loq un durduk yerde anakart yanma durumu var ve batarya azalıyormuş oyun oynarken tuf her halükarda daha mantıklı o fiyatlara düşerse
Garantisi distribütör garantiliyse bir sorun olmaz.Bendede 3ay önce başlamıştı bir problem olmaz demişlerdi banaAldim ben bu laptopu kurulumunu fln herseyini yaptim hoparlör ü bozuk göndermişler bana çalışmıyor + garantisi 3 ay onceden başlamış 21 ay garantili geldi. İade edeceğim.
Kaç watt geldi adaptör hocam?Aldim ben bu laptopu kurulumunu fln herseyini yaptim hoparlör ü bozuk göndermişler bana çalışmıyor + garantisi 3 ay onceden başlamış 21 ay garantili geldi. İade edeceğim.
Loqda pil azaması sorunu 4050 laptoplarda var bu model 230wlık adaptörle geliyor problemle karşılaşmazsın. Bazen şansına 170w adaptör çıkabilir lonovoyla irtibata geçince 230 veriyorlar. Loq soğutması gayet başarılı modellerden anakartta problem olmadığı sürece sıkıntısız kullanırsın. 4060 4050 ye her konuda fark atar oyun için alacaksan loq her türlü daha iyi olur.Ben de aynı durumdayım loq un durduk yerde anakart yanma durumu var ve batarya azalıyormuş oyun oynarken tuf her halükarda daha mantıklı o fiyatlara düşerse
Lenovo garantiyi fabrika çıkışı itibari ile başlatıyor. Faturan ile düzeltme yapıyorsun destek sayfasından. Garantinin başlaması teşhir cihaz olduğunu göstermez. Hoparlör de sürücü problemi olabilirdi ya da şansına bozuk gelmiştir.Aldim ben bu laptopu kurulumunu fln herseyini yaptim hoparlör ü bozuk göndermişler bana çalışmıyor + garantisi 3 ay onceden başlamış 21 ay garantili geldi. İade edeceğim.
Normal kullanımda pili ne kadar gidiyor hocam? Ekran kalitesi nasıl ışık sızması va var mı? Memnun musunuz cihazdanAmazondan aldım bende 4060 da 170 w geldi bu arada kime ne çıkacagı şans sanırım ama cihaz sağlam kasa vs performans iyi drain olayını yaşamadım güçlü oyunlarda ne olur bilmem
lenovo ile görüşüp ürünün garanti süresini güncelletebilir sinizAldim ben bu laptopu kurulumunu fln herseyini yaptim hoparlör ü bozuk göndermişler bana çalışmıyor + garantisi 3 ay onceden başlamış 21 ay garantili geldi. İade edeceğim.
170 wattKaç watt geldi adaptör hocam?
garantiyi anladım dediğiniz gibiyse sorun yokta hoparlör için baya uğraştım sürücülerle vs ama yapamadım belki ben bi hata yapmışımdır emin olamıyorum.Lenovo garantiyi fabrika çıkışı itibari ile başlatıyor. Faturan ile düzeltme yapıyorsun destek sayfasından. Garantinin başlaması teşhir cihaz olduğunu göstermez. Hoparlör de sürücü problemi olabilirdi ya da şansına bozuk gelmiştir.
ses Driver sorunu bende yaşadım birkaç sefer kaldırıp kurunca düzeldi 2 driver var ikisinide kurunca sorunsuz geldi ses170 watt
garantiyi anladım dediğiniz gibiyse sorun yokta hoparlör için baya uğraştım sürücülerle vs ama yapamadım belki ben bi hata yapmışımdır emin olamıyorum.
windows sürümüyle alakalıymış 11 gerekiyormuş destekle konuştumses Driver sorunu bende yaşadım birkaç sefer kaldırıp kurunca düzeldi 2 driver var ikisinide kurunca sorunsuz geldi ses