İsimbulamajim
80+ Platinum
- Katılım
- 2 Haziran 2023
- Mesajlar
- 10,164
- Reaksiyon skoru
- 5,337
36k fiyata 4060, %100 sRGB ekran, termal performans düşünülürse iyi. İşlemcinin Intel HX olmasıyla anakartı ayrı bir konu.Dümdüz ?![]()
Anakart yanma olayı nedir. Sadece lenovo da mı varBu seri anakart yanma sorunu olan seri mi ?
Bana müşteri hizmetleri bizim bilgisayarlarımız kusursuz demişti testlerden geçiyor demiştiSon zamanlarda bazı yabancı konularda 13. ve 14. nesilli ve hx serili modellerde anakart yanması yaşayanlar var. 1-2 tane de 12. nesilde gördüm. sorun yaşayanların geneli hx işlemciler. Amd'lerde sorun yok gibi. Her önüne gelen yaşayacak, global bir kronik sorundur diyemem. Bende de düz h model işlemcili versiyonu var genel olarak memnunum.
Malını övmeyen satıcı olur mu hiç, sorun yeni kasa tasarımı olan modellerde mi acaba? Araştırmak lazım, bendeki eski kasa.Bana müşteri hizmetleri bizim bilgisayarlarımız kusursuz demişti testlerden geçiyor demişti![]()
Müşteri hizmetleri 'bilgisayar uçuyor' bile diyebilir.Bana müşteri hizmetleri bizim bilgisayarlarımız kusursuz demişti testlerden geçiyor demişti![]()
Ovsun sorun yok ama üretici sorumluluk almasın satıcı almasın 2si de suçluyu tüketici ilan etsin sonra bizde thh uğraşalım sırf orta seviye bilgisayar almak için hayır kusursuz diyorsa sorun olduğunda da sorumluluktan kaçmasın dürüst olsun yeterMalını övmeyen satıcı olur mu hiç, sorun yeni kasa tasarımı olan modellerde mi acaba? Araştırmak lazım, bendeki eski kasa.
Yani yeri geldiğinde kusurunu kabul etmek lazım. Şu anki sorun da öyle çok çok büyütülüp firmaya ürün toplatacak kadar değil. Sayılı kişinin yaşadığı bir şey. Bu yüzden bu ürününüz nasıl diye sorarsan tabii ki eksiksiz anlatacak.Ovsun sorun yok ama üretici sorumluluk almasın satıcı almasın 2si de suçluyu tüketici ilan etsin sonra bizde thh uğraşalım sırf orta seviye bilgisayar almak için hayır kusursuz diyorsa sorun olduğunda da sorumluluktan kaçmasın dürüst olsun yeter