🔥İndirim Lenovo LOQ 15IAX9 I5-12450HX RTX 4060 35.947 TL

Dümdüz düşünülürse fiyatına göre iyi.

Son düzenleme:
arkadaş bir yıldır falan kullanıyor bu arada hala iyi diyor*

Son düzenleme:
Son zamanlarda bazı yabancı konularda 13. ve 14. nesilli ve hx serili modellerde anakart yanması yaşayanlar var. 1-2 tane de 12. nesilde gördüm. sorun yaşayanların geneli hx işlemciler. Amd'lerde sorun yok gibi. Her önüne gelen yaşayacak, global bir kronik sorundur diyemem. Bende de düz h model işlemcili versiyonu var genel olarak memnunum.

Son zamanlarda bazı yabancı konularda 13. ve 14. nesilli ve hx serili modellerde anakart yanması yaşayanlar var. 1-2 tane de 12. nesilde gördüm. sorun yaşayanların geneli hx işlemciler. Amd'lerde sorun yok gibi. Her önüne gelen yaşayacak, global bir kronik sorundur diyemem. Bende de düz h model işlemcili versiyonu var genel olarak memnunum.
Bana müşteri hizmetleri bizim bilgisayarlarımız kusursuz demişti testlerden geçiyor demişti 😥

Malını övmeyen satıcı olur mu hiç, sorun yeni kasa tasarımı olan modellerde mi acaba? Araştırmak lazım, bendeki eski kasa.
Ovsun sorun yok ama üretici sorumluluk almasın satıcı almasın 2si de suçluyu tüketici ilan etsin sonra bizde thh uğraşalım sırf orta seviye bilgisayar almak için hayır kusursuz diyorsa sorun olduğunda da sorumluluktan kaçmasın dürüst olsun yeter

Ovsun sorun yok ama üretici sorumluluk almasın satıcı almasın 2si de suçluyu tüketici ilan etsin sonra bizde thh uğraşalım sırf orta seviye bilgisayar almak için hayır kusursuz diyorsa sorun olduğunda da sorumluluktan kaçmasın dürüst olsun yeter
Yani yeri geldiğinde kusurunu kabul etmek lazım. Şu anki sorun da öyle çok çok büyütülüp firmaya ürün toplatacak kadar değil. Sayılı kişinin yaşadığı bir şey. Bu yüzden bu ürününüz nasıl diye sorarsan tabii ki eksiksiz anlatacak.

Geri