Neler Yeni

Lenovo LOQ 15IAX9 vs Acer Nitro 5 AN515-58-70VR

aethious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Durmaz
Bütçe
35000
Merhaba,

Makine mühendisliği dersleri için ve arada sırada oyun oynamak için kullanacağım bilgisayarı, aşağıda seçtiğim iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangi modeli seçmeliyim ? Bütçeme uygun bu iki bilgisayardan daha iyi bir öneriniz varsa hangi modeli önerirsiniz ? Ayrıca bu modellerden birisini satın aldığım zaman kendim ram eklediğimde garantiden çıkma durumunu bilmiyorum bilen varsa onuda cevaplarsa sevinirim.

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Claw's Yardımını alabilir miyim ?

Son düzenleme:

Claw's

80+ Silver
Lenovo'yu al geç. 8gb ram ekle. Garantiden çıkmaz.

aethious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo'yu al geç. 8gb ram ekle. Garantiden çıkmaz.
Şarj aleti ile batarya konusunda sorun yaşanıyor diyenler var bu sorunu yaşar mıyım ? Battery drain dedikleri şey sanırım.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mahir Cengiz
Merhaba,

Makine mühendisliği dersleri için ve arada sırada oyun oynamak için kullanacağım bilgisayarı, aşağıda seçtiğim iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangi modeli seçmeliyim ? Bütçeme uygun bu iki bilgisayardan daha iyi bir öneriniz varsa hangi modeli önerirsiniz ? Ayrıca bu modellerden birisini satın aldığım zaman kendim ram eklediğimde garantiden çıkma durumunu bilmiyorum bilen varsa onuda cevaplarsa sevinirim.

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Claw's Yardımını alabilir miyim ?
Acil değilse 8 ekimi bekle amazonda güzel indirimler olabilir

Claw's

80+ Silver
Şarj aleti ile batarya konusunda sorun yaşanıyor diyenler var bu sorunu yaşar mıyım ? Battery drain dedikleri şey sanırım.
Laptobun tam yükte harcadığı watt ile şarj aletinin verdiği watt eşit değil. Laptobu tam yükte saatlerce kullanırsan batarya azalır.

Onun için 230 watt adaptör bulacaksın.

aethious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Durmaz
Laptobun tam yükte harcadığı watt ile şarj aletinin verdiği watt eşit değil. Laptobu tam yükte saatlerce kullanırsan batarya azalır.

Onun için 230 watt adaptör bulacaksın.
230 watt adaptörlerin fiyatları 1.5 - 2 K 'dan başlıyor, böyle bir sorun ile uğraşmamak için en iyi seçim benim için acer olacak sanırım.

Claw's

80+ Silver
230 watt adaptörlerin fiyatları 1.5 - 2 K 'dan başlıyor, böyle bir sorun ile uğraşmamak için en iyi seçim benim için acer olacak sanırım.
Tam yükte saatlerce kullanırsan %5 kayıp olur.

1, ben laptobu saatlerce tam yükte kullanmam, sen de kullanmazsın.

Kullansan bile 5-6 saatin sonunda %5 kayıp önemli değil benim için.

Lenovo servisini arayıp 230 watt adaptör isteyebilirsin. Bir ara Lenovo'yu.

aethious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Durmaz
Tam yükte saatlerce kullanırsan %5 kayıp olur.

1, ben laptobu saatlerce tam yükte kullanmam, sen de kullanmazsın.

Kullansan bile 5-6 saatin sonunda %5 kayıp önemli değil benim için.

Lenovo servisini arayıp 230 watt adaptör isteyebilirsin. Bir ara Lenovo'yu.
Hafta sonları günde 10-12 saat rust oynadığım olabiliyor çok etkilemez mi diyorsunuz ?
Ayrıca konudan bağımsız olarak paylaştığım acer laptopu hakkında görüşleriniz neler ? Sizce parasını hakediyor mu ? 512gb daha fazla depolama alanına sahip örneğin.

Claw's

80+ Silver
Hafta sonları günde 10-12 saat rust oynadığım olabiliyor çok etkilemez mi diyorsunuz ?
Ayrıca konudan bağımsız olarak paylaştığım acer laptopu hakkında görüşleriniz neler ? Sizce parasını hakediyor mu ? 512gb daha fazla depolama alanına sahip örneğin.
O Acer'de iyi de fan sesi ve soğutma soru işareti.

Lenovo'daki soğutmayı ve fan sesindeki rahatlığı alamazsın o Acer'de.

10-12 saatlik Rust'da 170 wattlık adaptör seni üzer. 230 watt adaptör bulabilirim, alabilirim dersen lenovoyu al. Uğraşamam dersen Acer'i al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom