Neler Yeni

Lenovo loq 4050 alacağım

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Uzun bir araştırmadan sonra buna karar verdim gibi bu fiyata 4060lı tuf ve victus var ama onlarda sorun yaşayan var yaşamayan var bu lenovo videolarda gördügüm kadarı ile gen3 ssd gen4 taksak çalısır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20230905_142506_YouTube.jpg

TİTAN.

80+ Platinum
Uzun bir araştırmadan sonra buna karar verdim gibi bu fiyata 4060lı tuf ve victus var ama onlarda sorun yaşayan var yaşamayan var bu lenovo videolarda gördügüm kadarı ile gen3 ssd gen4 taksak çalısır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Gen 4 taksan gen 3 gibi çalışır sıkıntı olmaz
Ama bu fiyata Legion kalitesi olsada verilmez

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gen 4 taksan gen 3 gibi çalışır sıkıntı olmaz
Ama bu fiyata Legion kalitesi olsada verilmez
Hp ye ve asus tufa vermektense bence lenovo daha mantıklı geliyor benim için kalite daha önde

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartları arası fark çok fazla genede sana kalmış
Asus ve hp de düzgün ayarları yaparsan ısınmıyor
Hp 250 nit ekran galiba o da biraz kafamı karıştırdı lenovo 350 nit

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Mete C. E.
selamlar bu ürünü aldınız mı?

kopelero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Merhaba ben de bu modelden almayı düşünüyorum. Bilgisayar hakkındaki yorumunuzu merak ettim.

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Merhaba ben de bu modelden almayı düşünüyorum. Bilgisayar hakkındaki yorumunuzu merak ettim.
Yazmayı çok isterdim ama daha sadece windows ve driverları kurabildim bizimkiler oyun vs oynamamı çok istemiyor internetim hızlı olsa çaktırmadan indirip performans hakkında bilgi verirdim ama şunları diyebilirim
Jbl kulak ici kulaklığımla müzik test vs yaptım dışarı sesi çok duyurmuyor çoğu laptop böyle zaten 350nit ekran giriş laptop icin iyi hp victuslar 250 asus rog strix 3060 lı modeli kullanan arkadaşımda ekran ve malzeme kalitesi benzer ve iyi dedi rog strix asusun en iyi serilerinden zaten i7 versiyonu türkiyede malesef yok henüz onda kamera galiba 1080p ama bunda 720p hiç yoktan iyidir keza 3060 kullanan arkadaşımda yok 40 serisinde var klavyede rgb yok benim için önemli degil ama sizi bilemem onlarda henüz türkiyeye gelmedi eğer oyun ve sıcaklık testi yapabilirsem yakın zamanda paylaşırım ama simdi alcaksanız hepsiburada 28k bu fiyata 4060 lı asus vardır ama kalite vs lenovoyu bulur mu bilemem Türkiyede inceleyenleri izledim bu fiyata iyi diyen oldu kötü diyen oldu bozuk gelen oldu ben bunu yurt dısı kaynaklardan izleyerek aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,581
Üyeler
167,518
Son üye
Aliqo
Top Bottom