Merhaba ben de bu modelden almayı düşünüyorum. Bilgisayar hakkındaki yorumunuzu merak ettim.
Yazmayı çok isterdim ama daha sadece windows ve driverları kurabildim bizimkiler oyun vs oynamamı çok istemiyor internetim hızlı olsa çaktırmadan indirip performans hakkında bilgi verirdim ama şunları diyebilirim
Jbl kulak ici kulaklığımla müzik test vs yaptım dışarı sesi çok duyurmuyor çoğu laptop böyle zaten 350nit ekran giriş laptop icin iyi hp victuslar 250 asus rog strix 3060 lı modeli kullanan arkadaşımda ekran ve malzeme kalitesi benzer ve iyi dedi rog strix asusun en iyi serilerinden zaten i7 versiyonu türkiyede malesef yok henüz onda kamera galiba 1080p ama bunda 720p hiç yoktan iyidir keza 3060 kullanan arkadaşımda yok 40 serisinde var klavyede rgb yok benim için önemli degil ama sizi bilemem onlarda henüz türkiyeye gelmedi eğer oyun ve sıcaklık testi yapabilirsem yakın zamanda paylaşırım ama simdi alcaksanız hepsiburada 28k bu fiyata 4060 lı asus vardır ama kalite vs lenovoyu bulur mu bilemem Türkiyede inceleyenleri izledim bu fiyata iyi diyen oldu kötü diyen oldu bozuk gelen oldu ben bunu yurt dısı kaynaklardan izleyerek aldım