Ödeme adımında premium ve visa kart özel 32.399 TL
Alacak arkadaşlara etrafta battery draining var diye gezenler doğru söylüyor ama sadece saatte yüzde 5 civarı düşüyor o da aşırı güçlü oyun oynarsanız düşüyor.Onun dışında soğutma ve ekran kalitesi bakımından gayet güzel laptop bide batarya süresi konusunda sizi üzebilir 2 3 saat civarı götürüyor.Ödeme adımında premium ve visa kart özel 32.399 TL
Oyunda mı yoksa normal kullanımda mı hocam?Alacak arkadaşlara etrafta battery draining var diye gezenler doğru söylüyor ama sadece saatte yüzde 5 civarı düşüyor o da aşırı güçlü oyun oynarsanız düşüyor.Onun dışında soğutma ve ekran kalitesi bakımından gayet güzel laptop bide batarya süresi konusunda sizi üzebilir 2 3 saat civarı götürüyor.
Ağır oyunlar oynarken hocam mesela ultra grafik cyberpunk oynarken mesela bende 1 saatte yüzde 5 düştüOyunda mı yoksa normal kullanımda mı hocam?
Pil süresini sormuştum hocam 2-3 saat dediğiniz normal kullanım mı yoksa oyun için mi? Web işlerinde kaç saat götürür piliAğır oyunlar oynarken hocam mesela ultra grafik cyberpunk oynarken mesela bende 1 saatte yüzde 5 düştü
Hocam ben tum her şeyi kisinca 4 saat götürüyor.Kismazsam 2 3 saat götürüyor.Buyuk ihtimalle sizinki 3saat arası gidicektirPil süresini sormuştum hocam 2-3 saat dediğiniz normal kullanım mı yoksa oyun için mi? Web işlerinde kaç saat götürür pili
Eyvallah hocam, önerir misiniz peki?Hocam ben tum her şeyi kisinca 4 saat götürüyor.Kismazsam 2 3 saat götürüyor.Buyuk ihtimalle sizinki 3saat arası gidicektir
4060'lı modeller 230-watt adaptörle gelmiyor mu? O zaman sıkıntı olmaz.Battery drain için aldıktan sonra servisten yüksek watt'lı adaptör isteyip değişim yapabilirsiniz, böylelikle sorun çözülmüş olur.
hayır hepsi değil4060'lı modeller 230-watt adaptörle gelmiyor mu? O zaman sıkıntı olmaz.
Bende 4050li modeli var öneririm hocamEyvallah hocam, önerir misiniz peki?