JackRyan
80+ Silver
Lenovo bencede sorun yaratmaz ben uzun süre kullandım sorun yaşamadımAlan arkadaşlar biraz riske giricek. Lenovoya güveniyorum fakat yeni kasalarının termal boruları, termal çözümleri ve ekran kartındaki Power Limitler sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum cihaz yeni çünkü. Fiyatıda bayağı düşmüş, alacak arkadaşlar risk alacağının bilincinde olup alması gerek, hiçbir incelemesi yok çünkü cihazın adam akıllı daha. Ama sanmıyorum sorun oluşturacağını Lenovo cihazlarına PL1 PL2 PPT gibi saçma limitler koymaz genelde, kasalarınıda kalınlık olarak soğuyacak şekilde yapar.
Renk skalası bu kadar önemli mi? Sadece renk doğruluğu ile uğraşanları ilgilendiren bir konu değil mi?Fiyat olması gereken seviyeler denebilir. Amd olan modellerinde %72sRGB vardı bunda yorumlarda %100sRGB yazmışlar farklar var mı? Yoksa yazan mı bilmiyor.
Hocam laptop konuma bakarmısınızalınır mı
edit:alınmaz
Kişiye göre değişen bir durum ama renk doğruluğu ne kadar iyi olursa oyun,film gibi basit şeylerde bile daha keyif alırsın.Renk skalası bu kadar önemli mi? Sadece renk doğruluğu ile uğraşanları ilgilendiren bir konu değil mi?