Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo LOQ İntel Arc A530M'Li 24,959🔥LOQ YENİLENDİ

JackRyan

80+ Silver
Ürün: https://app.hb.biz/EVkYREC49IV4

LOQ Yeni kasa ve İntel Arc Ekran kartı ile :)
1000104799.jpg

NZXT

80+ Bronze
Alan arkadaşlar biraz riske giricek. Lenovoya güveniyorum fakat yeni kasalarının termal boruları, termal çözümleri ve ekran kartındaki Power Limitler sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum cihaz yeni çünkü. Fiyatıda bayağı düşmüş, alacak arkadaşlar risk alacağının bilincinde olup alması gerek, hiçbir incelemesi yok çünkü cihazın adam akıllı daha. Ama sanmıyorum sorun oluşturacağını Lenovo cihazlarına PL1 PL2 PPT gibi saçma limitler koymaz genelde, kasalarınıda kalınlık olarak soğuyacak şekilde yapar.

HDogus

80+ Bronze
Fiyat olması gereken seviyeler denebilir. Amd olan modellerinde %72sRGB vardı bunda yorumlarda %100sRGB yazmışlar farklar var mı? Yoksa yazan mı bilmiyor.

JackRyan

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alan arkadaşlar biraz riske giricek. Lenovoya güveniyorum fakat yeni kasalarının termal boruları, termal çözümleri ve ekran kartındaki Power Limitler sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum cihaz yeni çünkü. Fiyatıda bayağı düşmüş, alacak arkadaşlar risk alacağının bilincinde olup alması gerek, hiçbir incelemesi yok çünkü cihazın adam akıllı daha. Ama sanmıyorum sorun oluşturacağını Lenovo cihazlarına PL1 PL2 PPT gibi saçma limitler koymaz genelde, kasalarınıda kalınlık olarak soğuyacak şekilde yapar.
Lenovo bencede sorun yaratmaz ben uzun süre kullandım sorun yaşamadım :)

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

r4NG3r

80+ Silver
alınır mı

edit:alınmaz

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Furkan Harmancı
Fiyat olması gereken seviyeler denebilir. Amd olan modellerinde %72sRGB vardı bunda yorumlarda %100sRGB yazmışlar farklar var mı? Yoksa yazan mı bilmiyor.
Renk skalası bu kadar önemli mi? Sadece renk doğruluğu ile uğraşanları ilgilendiren bir konu değil mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Ekran kartı performansı GTX 1650 nın bile altında gösteriyor, pratik testini bulamadım ama doğru ise performansı çok düşük. alınır mı? bilemedim, işlemcide 500H a göre kısık bir işlemci.

HDogus

80+ Bronze
Renk skalası bu kadar önemli mi? Sadece renk doğruluğu ile uğraşanları ilgilendiren bir konu değil mi?
Kişiye göre değişen bir durum ama renk doğruluğu ne kadar iyi olursa oyun,film gibi basit şeylerde bile daha keyif alırsın.

Top Bottom