Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo LOQ Laptop'da harici ekran kartını kullanamıyorum

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
C Ş
GPU Güç Modu kontrolü Intel+NVidia ekran kartı veya Ryzen+AMD ekran kartı kombinasyonu ile oluyor deniyor yabancı kaynaklarda. Intel+AMD ekran kartı veya Ryzen+NVidia ekran kartı kombinasyonu bunu sağlamıyor sanırım. Ne kadar doğrudur bilemedim. Saçma geldi biraz bana.

Randomr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Torlak
GPU Güç Modu kontrolü Intel+NVidia ekran kartı veya Ryzen+AMD ekran kartı kombinasyonu ile oluyor deniyor yabancı kaynaklarda. Intel+AMD ekran kartı veya Ryzen+NVidia ekran kartı kombinasyonu bunu sağlamıyor sanırım. Ne kadar doğrudur bilemedim. Saçma geldi biraz bana.
Olabilir hocam belki öyledir iade edeceğim ama araştırdığım kadarı ile öyle bişeyin olmaması lazım mux switch özelliği olan her Laptop'da kullanılabilir olması lazım kendi sitesindede destekliyor diye belirtilmişti. Ve bu sorunu kendi sitelerinde açtığım desteklede çözülmedi laptop sıkıntılı galiba dediğim gibi servise götürüp iade talebi alacağım.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
C Ş
Olabilir hocam belki öyledir iade edeceğim ama araştırdığım kadarı ile öyle bişeyin olmaması lazım mux switch özelliği olan her Laptop'da kullanılabilir olması lazım kendi sitesindede destekliyor diye belirtilmişti. Ve bu sorunu kendi sitelerinde açtığım desteklede çözülmedi laptop sıkıntılı galiba dediğim gibi servise götürüp iade talebi alacağım.
Yapay zeka çipi ile mi alakalı acaba? Yapay zeka çipi mevcut mu cihazda?

Randomr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Torlak
Yapay zeka çipi ile mi alakalı acaba? Yapay zeka çipi mevcut mu cihazda?
Hocam servise götürdüm servisdekilerde şaşırdı iade raporu aldım denilene göre anakartı arzalıymış

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
C Ş
Hocam servise götürdüm servisdekilerde şaşırdı iade raporu aldım denilene göre anakartı arzalıymış
Geçmiş olsun. Değişim yaparlar o zaman büyük ihtimal.
Yabancı kaynaklardaki o bilgi de umrarım yanlıştır. Çok saçma geldi çünkü bana da.
O kadar para verip istediğin GPU modunda kullanamamak çok sinir bozucu olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,565
Üyeler
171,393
Son üye
dark666
Top Bottom