- En İyi Cevap
- 4
Ne beklediğine bağlı ama dengeli sistem arıyorsan 4060 ile 7640HS ve 13500H çok dengeli ikililer.13500h işlemci gerektiren işler için yeterince güçlümüdür hocam?
Ne beklediğine bağlı ama dengeli sistem arıyorsan 4060 ile 7640HS ve 13500H çok dengeli ikililer.13500h işlemci gerektiren işler için yeterince güçlümüdür hocam?
Hocam 34000₺ye 3070ti laptop var bence 3070ti alınsa daha iyi olurÜrün: https://app.hb.biz/BfyagOEEaaJI
Dip fiyatı gördü %5 İndirim ilebu fiyata daha iyisi bence yok.
Alıntıyı görüntüle
Bilmiyorum hocam 4070 laptop versiyonuyla aynı güçte saf güç olarak diye duydum hatta yer yer geçiyormuş tabi işin içine dlss 3 girince değişiyor fakat yazın 3070ti laptop almayı düşünüyorum siz ne dersiniz hangisi mantıklı olur31k ya rtx4060 f/p olarak daha iyi
31k ya bu rtx4060 bedava bence 36k dan assa satilmiyordu gecen ayBilmiyorum hocam 4070 laptop versiyonuyla aynı güçte saf güç olarak diye duydum hatta yer yer geçiyormuş tabi işin içine dlss 3 girince değişiyor fakat yazın 3070ti laptop almayı düşünüyorum siz ne dersiniz hangisi mantıklı olur
3080 dahi var hocam nitro 5 35k ya ama işlemci düşük oluyor bir de nitro 5 kasalar çok iyi değil,Bilmiyorum hocam 4070 laptop versiyonuyla aynı güçte saf güç olarak diye duydum hatta yer yer geçiyormuş tabi işin içine dlss 3 girince değişiyor fakat yazın 3070ti laptop almayı düşünüyorum siz ne dersiniz hangisi mantıklı olur
Kasa olarak nasıl iyi değil hocam anlamadım tam olarak3080 dahi var hocam nitro 5 35k ya ama işlemci düşük oluyor bir de nitro 5 kasalar çok iyi değil,
bana kalırsa daha düzgün bir kasa 4060 almak daha akıllıca olur
Kasanın kendi hissettirdiği kalite hocam malzemesiKasa olarak nasıl iyi değil hocam anlamadım tam olarak
hocam inş şakadır90+15=115W
Dostum cihazı kendim kullanıyorum, işlemci kısıtlaması hissedilir tam performans hiç bir zaman veremiyor ve 0.1 lik droplar yiyor merak ettiğin soruları cevaplayabilirimne güldürdün aksam aksam allahta seni güldürsün
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül hocam müsaitseniz şu limit(victus) olayına açıklık getirme şansınız varmı, açıkçası 33k olan 7840hs victusu bende düşünüyorum fakat limit kafamı kurcalıyor oyunlara bir etkisi olur mu yoksa sentetik testler harici bir performans düşüklüğü olmaz mı vs vs mümkünse bir yönlendirme rica ediyoruz benim gibi muhtemelen düşünen bir sürü insan vardır
90+15=105W değil mi hocam ? Gülmeyeceğim diye kendimi tuttum ama 115W olduğunu doğru söylemişsiniz o yüzden güldüm.90+15=115W
Valla hocam aklımdan ne geçiyordu anlamadım bende ,ama bence yanlış bilgiye girmez sonuç doğru90+15=105W değil mi hocam ? Gülmeyeceğim diye kendimi tuttum ama 115W olduğunu doğru söylemişsiniz o yüzden güldüm.